Икономистът от град Стара Загора Иван Митев първи в света

...
Икономистът от град Стара Загора Иван Митев първи в света
Коментари Харесай

Предизборната кампания подсигурява лоши последици

Икономистът от град Стара Загора Иван Митев първи в света направи проучване за вероятната плодородна държавна приложимост на национална валута.

Предлагаме негови отговори на въпроси от Недялко Тенев:

Г-н Иван Митев: Започна акцията за изключителните избори на 2 октомври 2022 година. Какво да чакаме?

Иван Митев: Сегашната предизбирна акция на политическите партии и обединения се организира при подценявана истина, че живеем със съдбоносен пропуск при отбрана от инфлация. Неправилната отбрана от инфлация е водещата причина за сегашната инфлация в Република България.

Обществеността не осъзнава, че няма нужната отбрана от инфлация. Сътворяват се неприятни последствия. Политиците подсигуряват своя политически неуспех.

Г-н Иван Митев: Много политици чакат централната банка да ни избави от инфлацията. Възможно ли е?

Иван Митев: Централната банка няма подготвеност за унищожаване на водещата причина за сегашната инфлация. С допусканата държавна неточност да няма нужна отбрана от инфлация, при всякакво държание на централната банка инфлацията се развива. Политиците са със ориси на жертви.

Г-н Иван Митев: Сегашната инфлация постоянно зло ли е? Може ли да бъде прекъсната?

Иван Митев: Сегашната инфлация може да бъде спряна. Правителството е с право за самодейност за превъзмогване на водещата причина за сегашната инфлация.

За страдание – към момента, държавното управление резервира неправилността в своята работа. Заради неприятното въздействие от държавната неточност няма действителна полза от помощи за страдащи от инфлация.

При опазване на държавната неточност при отбрана от инфлация, вредите от неправилната отбрана от инфлация са повече от изгодата от работата на министрите. За краткотрайно отсрочване на държавния провал, държавното управление взима заеми с цел да заплаща вреди от своето неприятно държание. Тази непълнота на пари подсигурява политическия неуспех на министър-председателя.

Г-н Иван Митев: Кое е най-полезното?

Иван Митев: Най-полезното за политиците и за всеки български жител е публичното осъзнаване на съществуващата неприятна отбрана от инфлация. Необходимо е най-скоро преустановяване на нездравословната за всеки държавна неточност при отбрана от инфлация.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР