Иги Азалия най-накрая е готова да запознае света със сина

...
Иги Азалия най-накрая е готова да запознае света със сина
Коментари Харесай

Иги Азалия разкри името на сина си - slava.bg

Иги Азалия най-сетне е подготвена да запознае света със сина си.

Изпълнителката, която стана майка единствено преди месец, показа името на момчето в обществените мрежи. Тя разгласява аудиозапис, в който приказва на детето, а обявата беше с воден знак, на който пишеше „ Аметист и Оникс “. Феновете бързо съумяха да разшифроват кода, защото същинското име на Иги е Аметист. Това значи, че детето й се споделя Оникс.

Почитателите на изпълнителката обявиха, че двете имена доста си подхождат, а Азалия отговори, че тя и синът ѝ са най-хубави другари вечно. По-рано през седмицата се появиха клюки, че Иги и сътрудникът ѝ са кръстили първото си дете Гилбърт, само че рапърката бързо отхвърли тези изказвания. Тя употребява обществените мрежи и се включи в мненията на почитатели, с цел да съобщи, че това не е името на детето ѝ.

През юни Азалия заяви, че е станала майка за първи път. Тя употребява обществената мрежа Instagram, където написа, че има наследник. „ Чаках дълго време да кажа нещо, само че осъзнах, че колкото повече време минава, толкоз повече ще се чудя по какъв начин да споделя тази огромна вест със света “, споделя тя. Рапърката добави, че обича детето си повече от всичко и би желала да резервира персоналното му пространство.

Бащата на Оникс е рапърът Playboi Carti, чието същинско име е Джордън Картър. Още преди време се появиха клюки, че той е предложил брак на половинката си. Засега няма публично удостоверение на новината.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР