Идва време в живота на всеки човек, когато се озовава

...
Идва време в живота на всеки човек, когато се озовава
Коментари Харесай

14 невероятно смущаващи моменти от срещи, които накараха хората да умрат отвътре

Идва време в живота на всеки човек, когато се озовава на такава необикновено неуместна среща, че желае да бъдете освободен от тъгата си допустимо най-скоро. Но имайте поради, че до момента в който може да се наложи да издържите някои неуместни мълчания или глупави начални диалози, постоянно има хора, които са оживели и в по-лоши моменти, които в никакъв случай не бихте могли да си визиите.

Така че колкото и да ви е неловко от вашето прекарване, няма да ви се стори толкоз неприятно, откакто прочетете тези 15 моменти от срещи.

1. Срещнахме се в локален ресторант за бургери и той не сподели нито една дума. Зададох въпроси и той отговаряше с кимане на главата и понякога, като осмиване беше по-скоро като изпускане на въздух. Бях съвсем сигурна, че ме ненавижда и му споделих, че просто се прибирам у дома. Тогава той най-сетне заприказва. Попита ме за какво и ме помоли да остана, тъй че го направих и той продължи да седи безмълвно. Поглеждайки обратно, съзнавам, че просто е бил нервозен, само че по това време в действителност мислех, че нещо не е наред. Актуализация: Ние сме дружно от 2 години и той към този момент приказва с мен.
– Foogliwoogli / Reddit

2. Вървях пред него и се качих в колата, паркирана начело, преди той да може да отвори ми вратата. Почука на прозореца и изкрещя през стъклото: „ Това не е моята кола! “
– AnnaKrukCorbin / Twitter

3. Преди няколко години се срещах с мъж на към 25 години. Покани ме да отида в музей. Той живееше в Лос Анджелис, а аз живеех отвън града, тъй че проектът беше да се срещна с него в Ел Ей, след което той щеше да кара. Когато стигнах до там, той ме осведоми, че идната ни спирка ще бъде да вземем негова клиентка от неговия бизнес с финансово обмисляне, тъй като тя също има интерес да види този музей. Така че я взехме и 3-мата отидохме на среща!
Смешното е, че тя беше в действителност приятна и се забавлявахме отлично! Той заплати за моето хранене, а тя заплати за себе си. Връзката ми с този мъж беше някаква полуромантична, само че в никакъв случай не се отпускаше от позиция на позиция на брак. Имам обаче приятни мемоари от тази съответна среща.
– Trubea / Reddit

4. Срещнахме един човек в Tinder. Срещата вървеше ВЕЛИКО. Целувахме се малко и просто доста се забавлявахме, само че трябваше да се прибера, тъй като имах работа доста, доста рано. Разменяме си номерата в телефоните един на различен, аз му го връщам и той отвърна: „ Баща ти се споделя Боб _________? “
Имам доста неповторимо фамилно име.
Казвам да.
“Баща ми уволни този човек преди месец. ”
– Venus_in_faux_furs / Reddit

5. На вечеря моята среща попита какъв е моят блян за човек, след което прошепна „ да “ след всичко, което споделих.
– Megsmith06 / Twitter

6. Трета среща със ортодонт и който е страховит човек! Красив, доброволец с животни и е занимателен. Върнахме се у тях, с цел да гледаме филм. Включи 52-инчовия си тв приемник и имаше фотография на мен от Instagram, зуумната и увеличена на зъбите ми. Той незабавно се извини, само че аз се ужасих. По-късно той изясни, че това е обичаната му фотография на мен.
– Marniccal / Reddit

7. В лицей ме поканиха в дома на момиче за „ домашно приготвена “ храна. Рецептата прикани за 2 скилидки чесън и тя употребява 2 глави чесън. Миришех на чесън цялостен месец! Но всичко приключва добре – ние сме женени съвсем 30 години и тя към момента не може да готви!
– GerryCarlin / Twitter

8. На третата ни среща той се оплака от проблемите си с онлайн запознанствата и сподели, че всички дами в нашия град са прекомерно повърхностни.
Всъщност не усещах тази линия на диалог, само че също по този начин разбирам, че всички тези запознанства могат да създадат смяна в нечия вероятност. Така че му споделих, че скърбя, че той е компликации с онлайн запознанствата, само че на доста егоистично равнище се радвах, че не излиза на среща с никоя от другите дами, тъй като го намирах за прелъстителен, образован, и занимателен и бях разчувствуван от опцията да се опознаем по-добре.
Той се усмихна е ме попита – за какво привлекателните дами в никакъв случай не излизат с него.
Ох.
– Caroline_Bintley / Reddit

9. Отидох на среща в много прелестен ресторант и когато пристигна сметката, картата ми беше отхвърлена. Опитах друга кредитна карта, която не бях употребявал от доста време и тази също беше отказана. Очевидно имаше някаква лъжлива активност в моите сметка. Моята среща не носеше портфейла си в себе си, тъй че трябваше да изтичам у дома, оставяйки я в ресторанта, до момента в който накарам съквартиранта си да ми даде пари. И двамата се съгласихме, че ще бъде най-лесно, в случай че просто изляза, а тя остана, с цел да не извикат полиция или нещо друго. Но това би трябвало да са били неловки 45 минути за това оскъдно момиче. Оправих нещата и в действителност продължихме на още няколко срещи, само че се почувствах извънредно като я оставих.

– Кевин / Cosmopolitan

10. Срещнах човек онлайн и гледахме филм на първата ни среща. В края на нощта, когато той се държеше по този начин, като че ли се готвеше за целувка, той постави цялата си уста над носа ми и духна в него. Започна да се смее и сподели, че прави това на кучетата си и го назовава „ кучешки тромпет “.
– Snooki-cookie16 / Twitter

11. Моята другарка Лиз: Ей, хора!
Аз и Сара (изненадани): О! Здравейте Лиз!
Лиз: На среща ли сте?
Аз (моментално): Да.
Сара (моментално): Не.
– Последва тишина-

– Габриел Gn Jianlun / Quora

12. Срещата беше толкоз неприятна, че дадох на сервитьора 20 $, с цел да разлее напитката си върху мен, с цел да ме измъкне оттова. #worstfirstdate
– Mummewummie / Twitter

13. Моята среща ме заведе в прекрасен ресторант. Нашият сервитьорът се наведе и сподели: „ Вие сте третата тази седмица. “
– JessieB365 / Twitter

14. Тя донесе наилонова торбичка за повръщане, тъй като става нервна на първите срещи … и я употребява.
– DarinKingIsMe / Twitter

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР