Идеалният съпруг е мъж, който вярва, че има идеална съпруга“,

...
Идеалният съпруг е мъж, който вярва, че има идеална съпруга“,
Коментари Харесай

Това са ИДЕАЛНИТЕ съпрузи според зодиака

„ Идеалният брачен партньор е мъж, който има вяра, че има идеална брачна половинка “, споделя мъдрият Бернар Шоу и е мъчно да не се съглася с тази теза. Не всички съпрузи обаче може да се нарекат съвършени, даже да имат шанс със съпругите си. Представяме ви една ранглиста, която демонстрира кои са най-хубавите и любящи съпрузи, съгласно зодиакалния знак.
5-то място - Скорпион
Скорпион в действителност влага в връзките, подписва брак единствено поради любовта, тази, която усеща сега. Може да породи обаче някои проблеми. Скорпионът постоянно изпада в меланхолия и такова положение може да повлияе на фамилния климат. В допълнение, представителите на този знак са склонни към рецензия и несъразмерна еснафщина. Въпреки това, обаче, Скорпионите са доста грижовни съпрузи и в случай че бъдете малко по-търпеливи, ще видите и положителната им страна.
4-то място - Козирог
Козирогът е доста благ към половинката си. Има единствено един проблем. Той въобще не желае да се ожени. Той желае да бъде с теб. Той желае деца от теб. Готов е на всичко за фамилията си, само че просто не намира бракът за нещо значимо. Тоест, този знак е подготвен да бъде ваш брачен партньор на 100 % и от сърце, само че цивилен брачен партньор. Как ще действате в сходна обстановка, единствено вие решавате. Просто се пробвайте да бъдете разбрани един към различен, останете дружно и коментирайте всички неща, които са значими за връзката ви.
3-то място - Лъв
Лъвовете като цяло са благи и грижовни. Мъж от тази зодия ще ви направи щастливи, обичани и ще ви закриля до дъно. Всичко, което се изисква от вас, е да не поставяте под въпрос гения, интелигентността и разнообразните добродетели на Лъва. И, несъмнено, слушайте го с удивление, утвърждение и дайте своята поддръжка. Ако в действителност го обичате, всичко това ще се случва естествено.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР