Зеленчуците може и да не са най-любимата храна на много

...
Зеленчуците може и да не са най-любимата храна на много
Коментари Харесай

Зеленчук ни помага да отслабнем светкавично

Зеленчуците може и да не са най-любимата храна на доста хора, само че един от тях може да ни помогне да отслабнем стремително.

Китайското зеле е нискокалорична храна -100 грама от този артикул съдържа единствено към 13 калории.

То от дълго време се счита за една от най-здравословните храни за намаляване. Притежава доста свойства – предизвиква загубата на тегло и оказва помощ за поддържане на здравословен метод на живот. Това оповестява изданието The Health Site.
Ползи от китайското зеле за намаляване  
Първо, китайското зеле е нискокалорична храна. Това го прави съвършен избор за тези, които желаят да отслабнат. Както знаете, с цел да отслабнете, би трябвало да приемате по-малко калории, в сравнение с изгаряте денем.

Второ, китайското зеле е богато на диетични фибри. Фибрите са основна част от здравословната диета. Причината е, че оказват помощ за нормализиране на храносмилателната система и поддържат чувството за задоволеност за по-дълго време. Яденето на китайско зеле оказва помощ за нормализиране на чревната пъргавина и предотвратява запек. Това също има позитивен резултат върху процеса на намаляване.

На трето място, китайското зеле е източник на витамини и минерали. Съдържа доста количество витамин С, който има антиоксидантни свойства и оказва помощ за подсилване на имунната система. Освен това китайското зеле съдържа минерали като калий и фолиева киселина, които играят значима роля за поддържане на здравето и нормализиране на метаболитните процеси в организма.

За да се реализиран мечтаните резултати, този артикул би трябвало да се включи в диетата
най-малко два пъти седмично. 
Оптималното количество би било порция от 200 грама. Това ще обезпечи питателните субстанции, от които се нуждаете, ще сътвори чувство за задоволеност. Без да ви кара да консумирате непотребни калории.

Китайското зеле е незаместим артикул за намаляване. Поради ниското наличие на калории, високото наличие на фибри и богатия състав на витамини и минерали. Използването на този артикул ще ви помогне да отслабнете. Да поддържате здравето си. И да постигнете мечтаните резултати в битката с непотребните килограми, отбелязва изданието. Листата на китайското зеле съдържат лактуцин. Това вещество има удобен резултат върху метаболизма, възстановява кръвното налягане и укрепва стените на кръвоносните съдове.
Освен това съдържа рядка лимонена киселина –
естествен антиоксидант, който забавя процесите на стареене в организма и спомага за поддържането на еластичността на кожата. Китайското зеле оказва помощ за производството на червени и бели кръвни кафези. Това е значимо за хората, страдащи от анемия. Витамините А и К, съдържащи се в този зарзават, подкрепят производството на родопсин. Това вещество въздейства върху съсирването на кръвта и е отговорно за качеството на зрението на мрачно. А съществуването на магнезий и желязо оказва помощ за понижаване на риска от инсулт и инфаркт, написа Actualno.com.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР