Съобщава се, че стотици часове кадри от тренировки ще бъдат

...
Съобщава се, че стотици часове кадри от тренировки ще бъдат
Коментари Харесай

Шефовете на BBC `поглеждат назад към деветте години на кадри от тренировките на Джовани Перниче`

Съобщава се, че стотици часове фрагменти от тренировки ще бъдат прегледани на фона на продължаващия скандал с Джовани Перниче.

Шефовете на ефирен оператор подреди на продуцентите на BBC да прегледат стотици часове на подготвителни сесии на Strictly Come Dancing, както оповестява The Sun. Това идва, откакто фамилията на Джовани се разгласи в поддръжка на балната и латино танцьорка.

Джовани е изправен пред обвинявания в „ корист “ и е забъркан в несъгласия по отношение на хипотетичния си сложен жанр на трениране с някогашни звездни сътрудници, в това число неговата партньорка през 2023 година актрисата Аманда Абингтън. Наскоро беше обявено, че той е напуснал сериала, до момента в който Джовани изрично отхвърля да е направил нещо неправилно.

Изтекла вътрешна записка обиколи кръговете и не включваше името на Джовани измежду тазгодишния лист с професионални танцьори, подхранвайки спекулациите за неговото овакантяване. Беше казано, че той е изправен пред правосъдни дейности от трима някогашни сътрудници н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР