Главният изпълнителен директор на Singapore Airlines се извини, след като

...
Главният изпълнителен директор на Singapore Airlines се извини, след като
Коментари Харесай

Шефът на Singapore Airlines наруши мълчанието, след като британски пенсионер загина при тежка турбуленция по време на полет в Обединеното кралство

Главният изпълнителен шеф на Singapore Airlines се извини, откакто британец почина по време на тежка турбуленция по време на полет на превозвача от летище Хийтроу.

Това идва в миг, в който се отдава респект на 73-годишния Джеф Кичън, който е претърпял хипотетичен инфаркт по време на полета от Хийтроу до Сингапур, съгласно представител на летище Суварнабхуми в Банкок. Говорителят добави, че други седем души са били съществено ранени, а десетки други са получили леки пострадвания при случая преди отклоняване и спешно кацане на летището.

Във видеоизявление, оповестено във Фейсбук, шефът на Singapore Airlines Goh Choon Phong сподели, че сервира своите „ най-дълбоки съболезнования “ на фамилията на господин Kitchen. „ Ние сме надълбоко натъжени от този случай “, сподели той.

„ От името на Singapore Airlines бих желал да изразя най-дълбоките си съболезнования на фамилията и околните на умрелия. Много съжаляваме за травматичното прекарване, през което минаха всички...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР