17-годишен наркодилър уби баща с един от 79-те ножа, които

...
17-годишен наркодилър уби баща с един от 79-те ножа, които
Коментари Харесай

Тийнейджър наркодилър уби баща с един от 79-те ножа, които е купил онлайн

17-годишен наркодилър умъртви татко с един от 79-те ножа, които е купил онлайн от компания, която преди този момент е продала меч на различен младеж палач.

Райис Нибил беше наказан на 20 години затвор предходната седмица за намушкането с нож през септември 2023 година на Омар Хан, 38, в Лутън, Бедс. Nibeel основава акаунт на името на майка си, само че употребява личната си банкова сметка, с цел да купи множеството от оръжията на стойност £1200 от онлайн магазина DNA Leisure, ръководен от Адам Елиаз, 31.

През 2010 година на 17 години, господин Елиаз беше в сериала Junior Apprentice по малкия екран. Притежанието на Nibeel включваше 39 ловни ножа, 15 мачете и 12 меча, които той продаде и не бяха възобновени. През 2022 година Ронан Канда, на 16, беше погубен с меч, едно от 26-те оръжия, закупени от DNA Leisure от друго момче, употребяващо името на майка си, Праджиет Веадхеса, на 16.

Убийството в Улвърхамптън, Уест Мидс, е случай на сбъркана идентичност. Майката на Ронан Пуджа сподели пред Mirror: „ Не съм изненад...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР