„И трябва да ви кажа, че на конгреса на ЕНП

...
„И трябва да ви кажа, че на конгреса на ЕНП
Коментари Харесай

На конгреса на ЕНП питали Борисов кога ГЕРБ ще се върне на власт. Той иска, ама веднага

„ И би трябвало да ви кажа, че на конгреса на ЕНП в Ротердам всеки въпрос, на всички сътрудници, изключително на Републиканския институт на Съединени американски щати, напоследък привикнаха да приказват от името на Щатите... Ние 20 години работим със Съединени американски щати. Въпросът на Републиканския институт беше – подготвени ли сте наесен да се върнете на власт. И аз споделих – първо би трябвало да ми отговорите вие на един въпрос и тогава аз ще отговоря на вашия “, описа водачът на ГЕРБ пред симпатизантите и стартира да плюе по новите по какъв начин положението на страната и живота на българите сега били катастрофични – нещо, което ГЕРБ не би позволил.

Всъщност Борисов призна, че му е домъчняло за кокала. Иска отново да е на гребена на властта, о не по кое време да е, а незабавно:

„ Или незабавно, или след това да се оправят сами. Събрах Дончев, Горанов, финансисти - сметахме, сметахме, с нови 4-5 милиарда на година и при разноските, които сега се вършат, и при тая инфлация, и при тая пустота, която стана в страната за година и половина... Няма оправия... Това, което хората не схващат – сега ви грабят, бе, хора, по 30 000 на дете ви грабят “.

Борисов беше именуван от кмета на Кюстендил Петър Паунов от самото начало „ министър председател “. Самият Паунов е някогашен член на Съюз на демократичните сили, само че на последните локални избори беше подсилен от някогашните ръководещи.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР