И още 6 огледални“ забрани, които народната мъдрост е пренесла

...
И още 6 огледални“ забрани, които народната мъдрост е пренесла
Коментари Харесай

Защо не бива да се гледате в огледалото през нощта – отговорът ще ви изненада

И още 6 „ огледални “ забрани, които националната мъдрост е пренесла през вековете

За нас това е просто комфортна движимост, а за нашите предшественици огледалото е било прозорец към другия свят.

От антични времена хората са се отнасяли към огледалата с нараснало внимание, тъй като те постоянно са били употребявани в магическите ритуали. В продължение на стотици години се появяват доста знаци и суеверия , свързани с огледалата – те идват дружно с цялостен ​​набор от закони, които не могат да бъдат нарушавани, когато се занимавате със света на отраженията.

Не се гледайте в огледалото през нощта

Мрак и мрачевина – тъмната част от денонощието от дълго време се свързва с нещо тайнствено , мистично и даже плашещо. Именно през нощта се случват необясними неща, чуват се странни звуци и даже усещанията се трансформират.

Много езотерици споделят, че от среднощ до три часа един портал се отваря в нашата действителност и жителите на огледалото „ излизат “ или стават забележими. В него можете да видите личното си накриво отражение в компанията на разнообразни духове. За да попречите на злите същества да лишават силата ви, най-добре е да се гледате в огледалото при цялостно осветяване в банята.

Не и когато сте в неприятно въодушевление или плачете

Огледалата са водачи освен към друга действителност, само че и към бъдещето. Те имат способността да разчитат човешките страсти, след което изпращат сигнал до енергийно-информационното поле и образуват по-нататъшната ни действителност.

Затова би трябвало да се гледате в огледалото единствено в положително въодушевление. Не можете да плачете или да се ядосвате пред него. В противоположен случай тези страсти сигурно ще се пренесат в бъдещето – рискувате да създадете проблеми в професионалния или персоналния си живот, да си навлечете болести или пострадвания.

Ако заради някаква причина сте се сетили за тези предизвестия много късно, най-добре е незабавно да се усмихнете на отражението си и да му обясните за какво сте създали това. И в случай че избухнете в сълзи пред огледалото и сълзите капят по повърхността му, вземете бяла забрадка, избършете огледалото добре с някакъв почистващ препарат и изгорете парцала с който сте го забърсали.

Не се оглеждайте на счупените части

Счупеното огледало вдъхва смут, тъй като се счита за една най-лошите поличби. Но не всичко е толкоз ужасно – счупеното огледало би трябвало да бъде вярно изхвърлено и никога не трябва да гледате отражението си в счупените части.

Факт е, че те изкривяват освен външния тип на човек, само че и неговата същина. Например, това може да донесе години на неуспех или дълготрайни финансови усложнения .

Едно огледало, едно отражение

Има и мнение, че двама души не би трябвало да се гледат в огледалото по едно и също време, в противоположен случай единият ще отнеме шанса и жизнеността на другия. Но взаимните селфита в огледалото са толкоз известни! Можете да смятате това просто за неуместно поверие, само че по-добре е да играете на несъмнено и да приемете предизвестието съществено. Ако въпреки всичко сте се озовали с някого пред едно и също огледало, тогава духнете против този човек, с цел да не приемете неговия сюжет на ориста.

Не зяпайте себе си дълго време в огледалото

Може да прекарате часове, въртейки се пред огледалото в опит да извършите съвършения грим, да изберете верния тоалет или да извършите добра фотография. Това обаче е неприятна концепция. Ако въпреки всичко сте се мотали задоволително дълго пред огледалото, евентуално сте забелязали, че малко по-късно е почнала да ви боли главата, налегнала ви е мигрена и умората е почнала да се натрупва.

Отдавна е потвърдено от биоенергетиката, че огледалата лишават сила, младост и мощ. Затова се пробвайте да се разсеете от огледалото, не го поставяйте по този начин, че да виждате отражението си всякога, когато вдигнете глава. Отраженията в нормално стъкло (например балконска врата) или полирана врата на долап не са толкоз рискови.

Не го поставяйте в спалнята

В доста спални можете да видите огледало, което стои или виси тъкмо пред леглото. И това е едно от трите места, където не би трябвало да го поставяте.

Такава неточност може да има отрицателни последствия – спящият човек е безсилен, а огледалото може да отнеме силата и здравето му. Ако спите сами, тогава рискувате да останете в този статус за дълго време – в компанията единствено на вашето отражение.

Отразява красивото

Не можете да поставите огледало, тъй че да отразява разнообразни неприятни места и неща: мръсно долни дрехи, неоправено легло или някаква друга неразбория. В противоположен случай шансът ще изтече от вкъщи ви като вода през пръстите.

Инфо: woman.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР