И на вас ли ви се струва, че 50-годишните вече

...
И на вас ли ви се струва, че 50-годишните вече
Коментари Харесай

Споделено: Аз съм на 50 и никога не съм се чувствала толкова гореща

И на вас ли ви се коства, че 50-годишните към този момент са „ бита карта “? Да, кой ли не е бил на 20, когато половинвековната възраст ни се струваше надали не почтена за пенсия. Но с всяка отметната година в календара, нещата се трансформират, нали? И започваме да виждаме онази привлекателна позната, която май оня ден качи фотоси във фейсбук профила си и ние с голяма изненада установихме, че тя е на 50! А наподобява на не повече от 35… Възрастта, споделят, била положение на мозъка. В това е уверена и нашата читателка Александра Пеева, която пожела да показа с нас своята загадка да се усеща млада и „ гореща “ в своите 50 години.

„ Ако на 25 ми бяха споделили, че на 40-50 години ще имам най-ярките моменти в интимния си живот, щях да се дръзвам до пристъп Тогава ми се струваше, че към този момент съм пробвала всичко, наподобявам ужасно и няма накъде да стане по-добре. Колко грешах!

Не, няма да ви описвам че помпя пресата, ръцете и хапвам единствено сурови зеленчуци. Разбира се, грижа се за себе си и отивам на фитнес два пъти седмично. Не хапвам след 7. Ходя на козметик на всеки две седмици. Моите приятелки също го вършат, само че не се усещат като мен. Тайната на младостта не е във външния тип. Сега знам сигурно.

Аз съм на 50 и в никакъв случай не съм се чувствала толкоз гореща.

Преди 15 години животът ми изглеждаше по този начин: тъкмо в 8 рейсът тръгваше за работа, по-късно прекарах дълъг работен ден, попълвайки документи в същия офис с нетърпим началник, след което се прибрах, приготвях вечеря, слагах масата за брачният партньор ми, децата, чистех, гледах телевизия преди лягане. И по този начин всеки ден.

Всичко се промени, когато щерка ми отиде да учи в чужбина

Това не беше най-хубавият интервал със брачна половинка ми. Поради непрекъснатите му командировки, моята натовареност и куп домашна рутина, бяхме интимни едвам няколко пъти в месеца, когато щерка ми не беше у дома. Разбира се, постоянно в една и съща поза. Това тресавище продължи пет години. Бракът ни се основаваше на уважението и детето, само че явно не на привличане.

Всичко се промени, когато щерка ми отиде да учи в чужбина. Останахме сами един с различен. Имаше повече свободно време. Това съответства с обстоятелството, че в работата ми пристигна нов началник, който не ме устройваше и взех решение да напусна, тъй като брачният партньор ми печелеше добре.

Бях без работа 5 месеца. През това време отидох при щерка си, направих ремонт в общежитието й, почивах в санаториум, подредих всички килери в жилището 10 пъти. Стана скучно.

Аз съм на 50 и в никакъв случай не съм се чувствала толкоз гореща.

Тогава взех решение да получа второ обучение в университета, за което постоянно съм мечтала. Беше мъчно да се учи. Разбрах, че паметта ми работи по-зле, вчерашната лекция излетява от главата ми по-бързо, в сравнение с в миналото.  По време на следването си взех решение да отворя личен бизнес – цветарски магазин, за който от дълго време мечтаех. Прекарах дни наред, ровейки в тематиката, прочетох куп книги за предприемачеството, отворих страници за магазини в обществените мрежи. Постоянно се поучавах със брачна половинка си. Той с наслада подсказваше хрумвания и апропо се възхищаваше какъв брой нови неща съм научила.

Разбрах, че силата ми е в интелигентността, новите занимания, в това, че безусловно се „ надрусвам “ от това, което върша

Буквално летях от нови познания и събития в живота. И в един прелестен ден правихме секс, както в първите месеци на запознанството ни. И по-късно още и още! След това започнах да вървя по-често на козметик, постоянно да закупувам ново долни дрехи и облекла. Промените във външния тип към този момент прибавиха към това, което реализирах посредством личното си развиване.

Аз съм на 50 и в никакъв случай не съм се чувствала толкоз гореща.

Разбрах, че силата ми е в интелигентността, новите занимания, в това, че влагам пристрастеност в новите си занимания. И брачният партньор ми го усети. Отново се заинтересувахме един от различен.

Искам да споделя съвет с всички мои връстници: инвестирайте освен в ботокс и фитнес! Развийте мозъка си, намерете нови занимания, сменете работата си и отворете личен бизнес! Нашата глава е най-сексапилната част от тялото! “

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР