Hyundai представи специално подготвена версия на новия си i30 Fastback N,

...
Hyundai представи специално подготвена
версия на новия си i30 Fastback N,
Коментари Харесай

Hyundai i30 Fastback N: Новата кола за сигурност на шампионата WorldSBK 2019

Hyundai показа особено подготвена версия на новия си i30 Fastback N, който ще влезе в ролята на новата публична кола за сигурност на шампионата 2019 година на Световния супербайк шампионат WorldSBK на FIM (MOTUL FIM Superbike World Championship).

Версията на Hyundai i30 FastbackN за WorldSBK се отличава със особено основана и вдъхновена от тази на колата на марката в Световния рали шампионат на FIA разцветка, и ще бъде показана онлайн за първи път в края на идващия месец в Австралия. В началото на април, на пистата Motorland Aragón в Испания пък ще бъде представена цяла флотилия официални автомобили, включително и специално подготвени представители на Kona и Tucson, които ще бъдат употребявани като поддържащи коли от организаторите WorldSBK.

Новата кола за сигурност на WorldSBK се отличава минимално от серийната версия на i30 Fastback N, като измененията са свързани с интегрирането на спортни седалки, допълнителна осветителна и предупредителна система, монтирането на нови 19-цолови джанти със специално разработени Pirelli P Zero гуми, нови спирачни накладки и други.

Изпълнен със особено разработен екстериорен пакет, голям брой подобрения по окачването и задвижващата система и с тематичен интериор, се предлага в две съществени версии. И двете са екипирани с познатият от i30 N двулитров турбоагрегат, като стандартната му версия обещава максимална мощ от 250 конски сили, а спортната- Performance Package, идва с внушителните 275 конски сили. И двете модификации на мотора генерират максимален въртящ миг от 353 Нм (378 Нм в моментния режим overboost) и гарантират ускорение до оптималната скорост на движение от 250 км/ч.

По-скромната версия на Hyundai i30 Fastback N е в състояние да се форсира от 0 до 100 км/ч за 6.4 секунди, до момента в който на по-мощната са необходими едвам 6.1 секунди.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР