Huawei може да пусне нова марка смартфони днес на конференцията

...
Huawei може да пусне нова марка смартфони днес на конференцията
Коментари Харесай

Huawei ще пусне нова марка смартфони днес и още много продукти

Huawei може да пусне нова марка смарт телефони през днешния ден на конференцията за показване на флагмански артикули за есента на 2023 година в Китай. Тази информация идва непосредствено от изтекла презентация, предопределена за подготовки на конференцията, който преди малко се появи онлайн.

Изтеклите слайдове включват следните артикули:

    MatePad Pro 13,2-инчов     Smart TV V5 Pro     Часовници GT 4     FreeBuds Pro 3     Smart EyeWear 2     Маршрутизатор BE3 Pro     Умен авто артикул

Както може би забелязвате, някои от продуктите към този момент бяха оповестени в Европа, а на Watch GT 4 даже успяхме да създадем и ревю. Обикновено се случва противоположното – първо е премиерата в Китай, само че този път от марката явно са имали друга тактичност, наблягайки значимостта на европейския пазар за носимите технологии.

В графика се загатва и „ Нова марка “, само че няма повече детайлности за самата марка. Интересно е, че серията Huawei Mate 60 на никое място не се вижда (не е написана) в слайдовете за подготовката на събитието.

Въпреки това упованията са, че точно серията Huawei Mate 60 ще бъде звездният лъч на тази проява. Тъй като Huawei към този момент разкри Mate 60, Mate 60 Pro и Mate 60 Pro+, единственият модел зад завесата е Mate 60 Ultimate Design. Този нов телефон замества Porsche Design, който е резултат от съдействието сред Huawei и Porsche Design. Така че новата марка може да бъде показана напълно като Ultimate Design.

Освен спекулациите, разкриването на новата марка смарт телефони на Huawei ще се случи през днешния ден. Така че, няма да се наложи да чакаме прекалено много, с цел да забележим вдигнатата завеса от този смарт телефон.

Вчера от китайски блогър изтече живо изображение на Huawei Mate 60 Ultimate Design. Телефонът употребява сребриста задница и осмоъгълна гърбица на камерата с огромно разположение на лещите.

Цялостният външен тип се разграничава от предишното потомство и има още неща, които можете да ревизирате за устройството по-долу.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР