хороскоп от astrohoroscope.info Овен Царе сте на добрите намерения, но

...
хороскоп от astrohoroscope.info Овен Царе сте на добрите намерения, но
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 10.12.2020 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Царе сте на положителните планове, само че в множеството случаи оставате единствено до такава степен. Опитайте да погледнете трезво на нещата, без непотребен оптимизъм, просто пресейте обстоятелствата.

Телец

Голямо чудене ще се чудите през днешния ден, а това може да ви коства скъпо. Не се доверявайте на инцидентни хора по въпроси, свързани с кариерното ви развиване. Всякакви врачувания са противопоказни.

Близнаци

Излишното философстване несъмнено няма да ви помогне да се справите с директните си отговорности. Най-добре запрятайте ръкави и действайте, не очаквайте всичко да стане с вълшебна пръчица.

Рак

Днес ще сте много енергични и ще отхвърлите доста от нещата, които сте си възнамерявали. Студеното време може да ви окаже от разходки, само че излезте най-малко за малко да подишате пресен въздух. Към обяд може да ви поднесат такава изненада, че да ви объркан.

Лъв

До обяд ще сте мъчно адаптивни и много разсеяни, въобще няма да сте наясно какво тъкмо да вършиме. Но пък след обед ще ви “просветне” по този начин да се каже и ще тръгнете да изпълнявате проектите си.

Дева

Денят е много забързан и би трябвало да внимавате езикът ви да не е по-бърз от мисълта. Колегите може да ви сюрпризират неприятно и да провалят проектите ви.

Везни

Гледайте до обяд да отхвърлите дилемите, които сте поели и по-късно се отдайте на нещата, които обичате. Ще се почувствате същински обичани и ценени и това естествено ще поддържа положителното ви въодушевление.

Скорпион

Ще гледате много отвисоко на нещата през днешния ден и няма да ви тормозят всякакви дреболии. Следобед ще имате някои задания, които не търпят отсрочване и те ще обхванат огромна част от времето ви. Но пък за вас ще е наслаждение да свършите всичко предварително.

Стрелец

Околните няма да са изключително благосклонни към вас през днешния ден и виновността знаете чия е. Опитайте да надмогнете възприятията си, не позволявайте да ви объркват живота още повече.

Козирог

Днес може да си позволите дребно шикалкавене, само че не се увличайте. Дори да не ви заловен, знаете, че вършиме нещо неправилно от човешка позиция.

Водолей

Ограничете дейностите си до неща, които са ви познати и добре известни и на практика е можете да карате на автопилот. Не си коства да се хабите в напразни старания за нещо незнайно.

Риби

Малко нервозен е днешният ден и това несъмнено ще наруши спокойствието ви. Изненадите, които постоянно ви стряскат, през днешния ден ще ви съпътстват надали не на всяка крачка. Май би трябвало да сте по-приспособими.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР