хороскоп от astrohoroscope.info Овен Настроението ви определено ще е празнично,

...
хороскоп от astrohoroscope.info Овен Настроението ви определено ще е празнично,
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 27.12.2020 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Настроението ви несъмнено ще е празнично, а в случай че можете да вършиме каквото си желаете напряко ще сте щастливи. Време е да подготвите дома си за Новата година, даже да я посрещате другаде. Купете някакъв нов предмет или пък разместете. Просто поради признака да има нещо ново.

Телец

Опитайте през този ден да сте по-далечко от всевъзможни събития, в случай че въобще ви е допустимо. Посветете този ден на себе си, в случай че можете. Хубав ден да хармонизирате връзките си с околните.

Близнаци

Имате някои сметки за споразумяване, не ги отлагайте доста, по-добре започнете Новата година без отговорности. И не забравяйте настроението си вкъщи, като тръгнете на открито.

Рак

Днес сте просто шадраван от бликаща сила, да ви се чуди човек от къде я вземате. Ако можехте да дадете и на близките, този свят щеше да наподобява много по привлекателен.

Лъв

Малко разсеяни сте през днешния ден, само че гледайте да си свършите съзнателно работата. Нямате доста време до края на годината. Не си губете времето в празни приказки, ще имате задоволително време за това след няколко дни.

Дева

За прощален път ще разберете какъв брой е хубаво да имате другари. Всички ще се пробват да ви оказват помощ по някакъв метод. Може да има проблеми в връзките по механически аргументи, само че това надали може да ви попречи да намерите оня или това, което сте решили.

Везни

Да се пробвате да управлявате събитията, естествено, няма нищо неприятно. Но през днешния ден това доста мъчно ще се случи, тъй че по-добре не опитвайте, празнично е, все пак.

Скорпион

Трудно ще ви свърта на едно място, а още по-малко в компанията единствено на един човек. Не се знае с какво око ще огледа сътрудникът ви в живота на сходни занимания, имайте го поради, не бъдете прекомерно фриволни.

Стрелец

Малко сте се поразмързеливили предпразнично. Хубаво е да свършите някоя работа вкъщи. Идеи няма да ви липсват, само че ентусиазъм… Правете нещата с повече жар.

Козирог

Ден, в който ще имате да свършите прекалено много неща. Помолете за помощ приятелите си, безусловно някой от тях ще се отзове. А и ще ви остане време, с цел да извършите проекти за идната година.

Водолей

Оставили сте доста неща за дотъкмяване около новогодишните празници. Потърсете някой да ви помогне, не поемайте всичко върху себе си. После умерено ще можете да се занимавате с нещата, които ви харесват.

Риби

Днес е новолуние, гледайте портфейлът ви да не остава празен. А е и Стефановден, празник ярък. Ставайте отвреме-навреме от масата, най-малкото, с цел да не ви доскучава.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР