хороскоп от astrohoroscope.info Овен Денят е доста забързан, ще имате

...
хороскоп от astrohoroscope.info Овен Денят е доста забързан, ще имате
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 26.12.2020 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Денят е много забързан, ще имате да свършите прекомерно доста неща. Малко дни има до края на годината, а вие, както постоянно, се пробвате да свършите работата и за идната година. Щадете се малко, с цел да сте свежи при посрещане на Новата година.

Телец

Днес ще сте свръхимпулсивни и много безцеремонни. Ще търсите мощни чувства и може в действителност да ги откриете, само че не в посоката, в която желаете. Внимавайте с електрическите принадлежности вкъщи.

Близнаци

Малко напрегнати ще се чувствате през днешния ден. Възможни са внезапни смени в настроението. Мислите ви през днешния ден ще бъдат заети от новия обект на възприятията ви, само че докога ли, с тези непостоянни настроения.

Рак

Ден на изкушенията. Не разчитайте единствено на своите сили, а потърсете и непозната помощ, с цел да се справите. Не рискувайте фамилното благополучие поради няколко минути наслаждение.

Лъв

Още от сутринта ще почувствате някаква апатия и вчерашния възторг ще ви се стори комичен. Не бързайте с изводите, а започнете деня с малко физически извършения, това ще увеличи тонуса ви и ще върне оптимизма ви.

Дева

Поели сте прекомерно доста отговорности и това много ви притиска. Потърсете помощници, не се опитвайте с всичко да се справите сами. По-важно е да извършите дилемите в период.

Везни

Днес ще имате предпочитание да научите и да видите неща, които до в този момент не са ви били познати. Може да ви предложат да изкарате Новогодишните празници на някое екзотично място. Не се чудете доста, имате потребност от многообразие.

Скорпион

Може би ще се наложи да се лишите от нещо, което цените, в името на любовта си. Помислете добре дали жертвата си коства, с цел да не се разкайвате след това. Не действайте импулсивно, би трябвало да обмислите по-сериозно този проблем.

Стрелец

Възможни са разногласия поради безотговорността и самоувереността на тези, от които сте очаквали изпълнителност. Своевременните ограничения ще ви оказват помощ да избегнете подлата настинка.

Козирог

Не плашете себе си и обичаните си хора с прекален изблик на усеща. Ще имате много неща за извършване и е добре да бъдете по-организирани, в случай че желаете да съумеете в точния момент.

Водолей

Днес няма да ви свърши работа нито един от общоприетите способи за деяние. Трябва да сте по-изобретателни, бъдете създатели. Станете основател за стопляне на връзките с хора, с които до момента са били напрегнати.

Риби

Хубав ден за метафизичен диалози. Може би ще срещнете хора, които не сте виждали от дълго време и това ще породи куп въпроси, само че пък доста практични решения ще намерите дружно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР