Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Темата днес ще са

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Темата днес ще са
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 23 Август! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Темата през днешния ден ще са връзките със значимите други. Разбира се, постоянно има някой специфичен, само че в последна сметка за вас светът се състои от специфични хора. Трудно е да обясните това на индивидът, който чака цялото ви внимание. Бъдете съответни и ясни, през днешния ден ви е паднало.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Не е лек този ден. Може най-неочаквано да се окажете предадени от човек, в който сте се клели. Не го съдете, просто се пробвайте да разберете претекстовете му, нищо чудно да се окаже, че ви е направил положително.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Гледайте да подредите нещата си денем, тъй като по здрач не всичко ще става съгласно желанията ви. Не се поддавайте на провокации и се пробвайте тактично да прокарате своята линия.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Трябва да степенувате целите си преди да пристъпите към деяние. Имайте поради, че есента към момента не е настъпила, тъй че не се захващайте със зимнината, а гледайте да сте по-дълго на открито.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Почти през целия ден ще сте много тягостна компания, не че няма да има аргументи, само че коства ли си да разваляте деня си. Всяко нещо си има две страни, пробвайте да откриете светлата страна на този ден.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Ще би трябвало да претворите разсъжденията си в практиката, а това не постоянно е елементарен развой. Гледайте да свършите нещо, вместо да развивате празни теории. Дори и да не го извършите, можете да си позволите малко разформироване.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Бъдете по-бодри, не се палете за дреболии. Вечерта ще бъде такава, каквато очаквате, само че в случай че се изтощите прочувствено денем, няма да можете да й се наслаждавате.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Идеален ден за странствуване. Най-добре ще е да сте наоколо с водни басейни, по този начин ще се възстановите най-бързо. Сутринта може да зародят някои спорове, само че с повече разсъдък елементарно ще се разрешат.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Един ден, в който нещата ще зависят напълно от вашата дейна позиция. Не оставяйте различен да ви прави работата, а сами се заемете с нещата. Добри вести може да получите от родственици.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Обстоятелствата ще се стекат във ваша изгода. Днес мозъкът ви ще е изключително комбинативен, само че разчитайте най-много, че шансът ще ви следва неразделно. Може да се пробвате в спорт тото.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР