Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Имате толкова много задачи,

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Имате толкова много задачи,
Коментари Харесай

Радвайте Се На Последния Слънчев Ден Преди Буреносния Празничен Уикенд!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Имате толкоз доста задания, че просто мозъкът ви не го побира по какъв начин ще съумеете с всичко. Нали знаете, че нещата не постоянно стават по мозъка. Съдбата се е погрижила за вас. Само недейте да мърморите толкоз доста, че може да си вземе назад подаръците.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Настроението Ви през днешния ден ще е просто забележително. А това естествено ще има позитивен резултат. Творческото Ви ентусиазъм ще е на оптималната степен, а и желанието да сътворите празник също.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Ще ви е малко мъчно да балансирате сред фамилията и желанията си за по-свободен живот. Ако имате и секрети връзки става още по-сложно. В последна сметка може и да не ви е до срещи, тъй като ще имате много служебни проблеми.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Ще имате по-скоро домашни задължения и грижи към фамилията. На работното си място не давайте ухо на слуховете, единствено ще ви скапват настроението.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Отново главната ви грижа ще са парите, колкото и да ви е неприятно. Възможно е през днешния ден да се по охарчите около някои новополучени сметки. Отпуснете си душата въпреки всичко и вие сте човек, а и не всичко на този свят се мери с пари.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Не ще и дума през днешния ден е много претрупан ден в прочувствен проект за вас. Не е по никакъв начин рационално да спазвате диета, тъй като силите ви доста бързо ще се изчерпат. Може да ви устроят някои неприятни изненади. Като цяло през днешния ден не е ден за голям брой служебни задължения. По-добре се занимавайте единствено с рутинни неща.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Днес имате потребност от повече разходки на чист въздух, а по този начин можете да съчетаете приятното с потребното. Хубаво е да не се поддавате на депресивните положения и да не се пробвате да избягате от всичко, което ви пречи или наскърбява. Имате задоволително вътрешни сили да се справите, единствено ги събудете.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)До обяд-служебни проблеми, само че след обяд можете да си отдъхнете и да помислите с кого бихте могли да прекарате най-приятно вечерта. Служебните задължения към този момент ще имат по-нереално измерение и ще можете да ги оставите за по-творчески времена.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Приятелските усеща ще надделеят над любовните и обектът на възприятията ви може да остане отчаян в упованията си. Бъдете деликатни в харченето, не се изхвърляйте прекомерно. Рано или късно истината за финансовото ви положение ще се разбере.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Днес ще ви е мъчно да бъдете къси и ясни, а също така сте и до болежка директни. Дано най-малко го отдадат на нарасналото ви любовно въодушевление.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР