Хитът на годината PlayerUnknown’s Battlegrounds излиза на 12 декември за

...
Хитът на годината PlayerUnknown’s Battlegrounds излиза на 12 декември за
Коментари Харесай

PlayerUnknown’s Battlegrounds излиза за Xbox One на 12 декември

Хитът на годината PlayerUnknown’s Battlegrounds излиза на 12 декември за платформата, която най-вече се нуждае от сходно заглавие – Xbox One.

районен съд изненадата, която действително не впечатлява с нищо и най-вероятно бързо ще отшуми, ще се продава за 30 $ като част от Xbox Games Preview програмата, която е сходна на Early Access портала, където PUBG се намира сега в границите на Steam.

PUBG за Xbox One ще бъде даже още по-незавършена игра, в сравнение с за районен съд, и няма да доближи версия 1.0 по същото време, когато това ще направи районен съд версията (края на декември). За сметка на това, играта ще има усъвършенствания за Xbox One X, което е безсмислено поради, че тя въобще не свети с някакви механически постижения.

Microsoft ще издаде онлайн шутъра за личната си подпора, тъй че това подсигурява най-малко краткотрайна ексклузивност на PUBG в конзолния свят. Като всички районен съд ексклузиви, PUBG също е нишово заглавие, на което липсват високия бюджет и привлекателността, които свързваме с конзолните игри. Подобни опити нормално приключват зле, когато бъдат пренесени отвън родната им среда, само че дано изчакаме още малко. Датата 12 декември в действителност е близо.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР