Всичко ново като опции за спортни залози в Inbet

...
Инбет е сред водещите букмейкъри за българския хазартен пазар. Компанията
Коментари Харесай

Инбет е сред водещите букмейкъри за българския хазартен пазар. Компанията е активна и иновативна, особено в предложенията си за онлайн залагания на спортни събития. В спортните секции на сайта на Inbet постоянно има нови опции за спортни залози. Екипът на оператора е изобретателен в тази посока и предоставя услуга, която няма да намерите в конкурентните сайтове за залози. Какво имаме предвид ли? Ще обясним в следващите редове.

Сред новите опции за залози, които предлага хазартният оператор, са на срещи от българските лиги по Мини Футбол. През последните години този спорт се утвърди, като един от най-успешните колективни спортове в България. Доказателство е, че националният отбор игра на четвъртфинал на Световното първенство в ОАЕ и беше близо до завоюването на медал от Мондиала. За двубоите на малкия терен се предоставят супер коефициенти, които може да се намерят само на сайта на инбет.

В програмата от събития са включени срещи от Аматьорските футболни лиги в София, Пловдив и Варна, както и други мачове. За повечето от тях се дават коефициенти само за пазар “Краен резултат”. Ако пък някой мач или пазар липсват в програмата, тогава клиентът има възможност да поиска маркет за него чрез функцията “Заяви залог”. Залозите в мини футбола се уреждат спрямо информацията, която постъпва от официалните източници. В момента се предлага и дългосрочен залог - България да спечели Световното първенство по Мини Футбол през 2025 година. Коефициентът е повече от атрактивен - 101.00. Кампанията за залози на мачове по Мини Футбол започна през октомври тази година и е активна до края на същия месец 2024 година.

Футболната романтика все още е жива в сайта за залози на inbet. Всички фенове на най-популярния спорт могат да се насладят и на мачовете от Областните групи по футбол. За двубоите от Четвърта Лига коефициентите са високи, а изборът пред играчите е да прогнозират крайния изход от срещата. Има опция да се заяви залог за липсващ мач или пазар по желание на клиента. И тук, както при мини футбола, залозите се уреждат от информацията, идваща от официалните източници. Кампанията за Областните групи е валидна до края на септември 2025 година.

Сред новите предложения за спортни залози е турнирът Комбо Битки с общ награден фонд от 100 000 лева, разпределен в награди за 10 кръга. Месечният награден фонд е 10 000 лева и се разпределя на база класирането на клиентите. За участие в турнирните битки са валидни всички с 3 или повече селекции в секция “Спорт”. Прогнозите се правят преди началото на събитията. Според условията, минималната сума за поставяне на залог е 1 лев, а минималният коефициент за селекция - 1.20. Колкото по-големи майстори на залозите са играчите, толкова повече точки ще трупат и ще се изкачват в класирането. Наградите за челните позиции са големи и започват от 2000 лева Кеш бонус. Крайният срок на турнира е 31 август 2024 година.

Букмейкърът предоставя страхотни нови опции и за почитателите на спортни залози в реално време. За тях е предвидена промоцията FREE BET На Живо, която е достъпна за лоялните играчи. Офертата се дава само след покана, която идва по email. Стойността на безплатния залог се променя и може да варира от 10 до 100 лева. Сумата се раздава за залози на дербитата от топ първенствата. Бонусът има възможност да се използва при единичен залог на пазар „Краен Резултат“ преди началото на мача и На Живо на пазар по избор от същия двубой. С тази опция, супер мачовете от Европа стават още по-интересни, а за играчите оставя да им се насладят.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

Източник: novini247.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР