Хилядите на шествието в подкрепа на Украйна са доказателство, че

...
Хилядите на шествието в подкрепа на Украйна са доказателство, че
Коментари Харесай

Даниел Митов: Как Киро измисли, че 84% от българите са срещу военна подкрепа за Украйна?!

" Хилядите на шествието в поддръжка на Украйна са доказателство, че българите не са изгубили честен компас, а единствено държавното управление за следващ път се лута и не съумява да разбере какво е вярно в тази обстановка ".

Това съобщи депутатът от ГЕРБ-СДС Даниел Митов, който се включи в шествието в поддръжка на Украйна нощес в столицата, дружно с някогашния външен министър Екатерина Захариева.

" Срамно е към момента да не сме взели решение за военна поддръжка за Украйна. Не зная от кое място Киро измисли, че 84% от българите били против сходно решение. Само знам, че в сходни времена би трябвало водачество, което сега липсва в Министерски съвет. Единственото, на което са способни е да злодействат против опозицията и да свидетелстват на глобени по закона " Магнитски ".

За тежки решения се изисква меродавност и дарба да мобилизираш обществото. Това се прави от готови хора, които познават законите и хората в страната. Не странни минувачи захласнати от любовта към самите себе си ", добави Митов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР