Хиляди се качиха на връх Шипка въпреки отменените тържества заради

...
Хиляди се качиха на връх Шипка въпреки отменените тържества заради
Коментари Харесай

142 години от Освобождението: Политиците отново в задочна престрелка на празника

Хиляди се качиха на връх Шипка макар анулираните тържества поради вълната от грип.

Политиците още веднъж влязоха в задочна престрелка на празника.

Официалните тържества бяха анулирани. Но и хиляди българи, и формалните лица дойдоха на паметника.
Радев: Честит празник на всички, които не се поддават на операцията и ще се качат на Шипка Президентът ще се качи на Паметника на свободата, където ще сервира цветя в 11
Президентът прикани българите да носят България в сърцата си. И разяснява анулацията на формалните празнувания на Шипка.

„ България даде през вчерашния ден, направи принос в международната медицина. Успя да изолира два разнообразни варианта на ковид. Оказа се, че софийският вариант е доста безопасен и всевъзможни мероприятия навън в столицата са разрешени. Щамът на Шипка се оказа доста рисков и мероприятията се анулираха. Надявам се със същото озлобление ръководещите в действителност да мислят за здравето на българите. Не да събираме пари за „ Българката Коледа “. Щяха и пенсиите и заплатите да бъдат доста по-други. Честит празник на всички българи! Честит празник на всички, които не се поддават на операцията и ще се качат на Шипка “, сподели Румен Радев - президент на България.
Караянчева: Не е време да се разделяме на Шипка Тя прикани хората да не се стига до освирквания, както се случи на честванията на годишнината от гибелта на Левски в столицата
Цветя сервира и ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева. От Паметника на свободата тя прикани българите да останат единни.

„ Ако някой желае да разделя хората по празниците, то това не съм аз. Не е време тук на шипка да сме разединени. Това, което слушам тук от горната страна, ми припомня на 19-ти февруари. Не е време да се разделяме на Шипка, не трябва да се свирка и да скверним нашите идоли, да бъдем същински патриоти, освен на празници, да бъдем признателни на починалите ", съобщи Караянчева.

Пътят на опълченците извървяха и стотици признателни българи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР