Хиляди привърженици на ДПС от цялата страна се събраха на

...
Хиляди привърженици на ДПС от цялата страна се събраха на
Коментари Харесай

Митинг на ДПС пред парламента. Аплодисменти за Делян Пеевски

Хиляди последователи на Движение за права и свободи от цялата страна се събраха на протест пред Народното събрание, с цел да изискат оставката на кабинета на Кирил Петков. 

Митингът се организира преди изключителното съвещание на Народното събрание за гласуването на вота на съмнение против държавното управление.
 митинг7
Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ и националният представител Делян Пеевски отидоха да поздравят хората. Появата им провокира бурни овации.
 Митинг6
Двамата минаха през множеството, което ги посрещна с възгласи „ДПС! Движение за права и свободи!“.

Заедно с тях бяха зам.-председателят на Движението и кмет на Кърджали доктор инж. Хасан Азис, цялата парламентарна група на Движение за права и свободи, кметове и деятели на партията.
 Митинг
На въпрос „за“ или „против“ вота на съмнение е, Делян Пеевски съобщи, че постоянно е „срещу олигарха Иво Прокопиев, против премиера Иво Прокопиев“.
 Митинг1
Протестът, който посрещна депутатите с овации и възгласи „ДПС!“, бе проведен от кмета на община Белица Радослав Ревански. Той бе и представител на един от протестните манифестации във вторник, които се организираха в София против кабинета на Кирил Петков.
 Митинг2
Разрешителното за митинга бе получено на името на съдружие „ Толерантност “, в което вземат участие представители на над 60 български общини от разнообразни политически сили.
 Митинг3
„Искаме свалянето на държавното управление, тъй като всички български общини сме на прага на фалита“, изясни кметът Ревански.
 Митинг4
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР