Херцогът на Съсекс сподели истината за отношенията в кралското семейство

...
Херцогът на Съсекс сподели истината за отношенията в кралското семейство
Коментари Харесай

Уилиам ме изгони с крясъци: Хари

Херцогът на Съсекс показа истината за връзките в кралското семейство в новите епизоди на документалния сериал на Нетфликс. Той твърди, че Уилиам е работил, когато е трябвало да поправя подправени или нездравословни за репутацията сведения по отношение на други членове на монархията, основно отнасящи се до престолонаследника. По думите му обаче те не са съумели да предложат същата отбрана за него и брачната половинка му.

 

Да видя по какъв начин офисът на брат ми популяризира същото нещо, което обещахме, че двамата в никакъв случай няма да създадем, беше съкрушително “, споделя принцът . Херцогът споделя и за ужасяваща фамилна среща с татко си Чарлз, Уилям и кралица Елизабет. Според Хари събранието, на което тогава се разискват проектите му с Меган, станало извънредно прочувствено.

 
„ Много бързо стана ясно, че нищо не предстои на разискване или спор “, спомня си той. По време на срещата Уилиам е стигнал до викове, а от татко си чул единствено неистини. Колкото до Елизабет Втора, нейното държание още веднъж било стоическо. Срещата била извършена без Меган. „ Бяха ми дадени пет благоприятни условия. Първата бе да останем, без смяна. Всички останали пет - за овакантяване “, разкрива още Хари.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР