Херцогът и херцогинята на Съсекс бяха гости на наградите WellChild,

...
Херцогът и херцогинята на Съсекс бяха гости на наградите WellChild,
Коментари Харесай

Меган Маркъл отново зашемети в черно, а Хари ѝ благодари в реч

Херцогът и херцогинята на Съсекс бяха посетители на премиите WellChild, които отдават чест на деца, които не се предават в битката със своите болести.

Това е първият път, в който Меган Маркъл посещава това събитие, за разлика от брачна половинка си, патрон на благотворителната самодейност от 2007 година насам. Кралската двойка участва на банкет преди самата гала, с цел да се срещне персонално с децата, определени за спечелили в обособените категории, и техните фамилии.

 Принц Хари Меган Маркъл Getty

Херцогинята се появи със моден черен костюм Altuzarra от две елементи – панталон и сако, който беше съчетала с блуза в същия цвят на чешката марка Deitas . Както и на предходното събитие след края на лятната почивка, Меган беше с вдигната коса.

По време на самата гала принц Хари изнесе тирада, в която не пропусна да спомене своята брачна половинка :

„ През последните 40 години WellChild е откривала проблеми и намирала дълготрайни решения, с цел да бъде допустимо за фамилиите да се грижат за своите деца вкъщи по допустимо най-хубавия метод. Патрон съм на организацията от 11 години насам, а тази година съм изключително признателен да мога да споделя значимостта и мащаба на тази активност със своята брачна половинка, която се причисли към мен тук довечера. “

Принц Хари и Меган Маркъл зарадваха заболели деца.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР