Круизен кораб, измъчван от стотици случаи на Норовирус, е поставен

...
Круизен кораб, измъчван от стотици случаи на Норовирус, е поставен
Коментари Харесай

Круизен кораб на P&O Ventura, измъчван от Норовирус със стотици случаи

Круизен транспортен съд, малтретиран от стотици случаи на Норовирус, е подложен в режим на заключване, до момента в който здравните организации проверяват, споделиха вътрешни лица на Mirror.

Безброй пасажери споделиха ужасяващи истории през последните седмици, откакто се качиха на P&O Ventura от Саутхемптън. Почиващите разказват жестоки пристъпи на болест, тоалетни, „ покрити с екскременти “ и подлагат на критика компанията за круизни кораби за нейното „ позорно справяне “ със обстановката. Твърди се, че епидемията е почнала преди шест седмици, през което време са осъществени няколко круиза.

В момента корабът е в Тенерифе на 14-нощен круиз към Канарските острови с почти 2900 пасажери. Източници на борда настояват, че към 150 пасажери са били заключени в кабината си с още 250 доказани случая на вируса през последните четири дни.

Сега 1500 души личен състав на борда споделят, че възнамеряват да изоставен в случай че шефовете на P&O не спрат круизите, до момента в който казусът не бъде позволен. Един неудовлетворен чиновник сподели: „ То...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР