УЕСТ ПАЛМ БИЙЧ, Флорида (АП) — В Сан Мигел Алмолонга,

...
УЕСТ ПАЛМ БИЙЧ, Флорида (АП) — В Сан Мигел Алмолонга,
Коментари Харесай

Семейства на жертви на автобусна катастрофа с мексикански земеделски работници скърбят за загубата на своите близки

УЕСТ ПАЛМ БИЙЧ, Флорида (АП) — В Сан Мигел Алмолонга, селска фермерска общественост в Мексико, скърбящо семейство рецитира молебствия, до момента в който скърби за загуба на татко, който пристигна във Флорида с краткотрайна виза, с цел да устоя фамилията си.

Ямилет Перес Риос, 14-годишната щерка на Мануел Перес Риос, плачеше, когато сподели, че в този момент е останала без нея татко, който почина при автобусна злополука рано във вторник северно от Орландо, Флорида.

„ Той отиде да търси по-добър живот за мен, за майка ми, преди седмица, а в този момент споделят, че татко ми е мъртъв “, сподели тя.

Мануел Перес Риос, 46, беше един от осемте аграрни служащи, починали в автобусна злополука във вторник на път за любеница в Cannon Farms в Dunnellon. Той беше татко на четири деца и имаше четирима внуци.

Рано във вторник, 41-годишният Брайън Хауърд пресече централната линия на State Road 40 със своя Ford Ranger от 2001 година и удари странично рейс, пренасящ 53 аграрни служащи, който по-късно отклонил рейса на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР