Хайде, честито! Мъжът на Елена Йончева - архитектът Пламен Тодоров

...
Хайде, честито! Мъжът на Елена Йончева - архитектът Пламен Тодоров
Коментари Харесай

Взрив: Мъжът на Елена Йончева стана татко, любовницата му роди преди дни!

Хайде, честито! Мъжът на Елена Йончева - архитектът Пламен Тодоров стана баща за повторно, само че бебето не е от евродепутатката, а от младата му държанка Виктория. Малчуганът се е появил на света преди близо месец, а тези дни самата Вики пусна фотоси с бебока в мрежата.

Любопитното е, че никой не е знаел за бременността на младата жена, която е криела старателно от непознати погледи и се е носела единствено в дълги и доста необятни облекла. Пламен Тодоров също не е споделял с никого, че ще става баща.

Предполага се, че най-голяма е била изненадата за тази, която го подари с първата му рожба - Елена Йончева. Близки до нея споделиха, че за разлика от връзките й със Сергей Станишев, с който се разделиха след дълга връзка, само че останаха другари, с Пламен тя въобще не контактувала.

Двамата имат своя наследник, който към този момент е на седем годинки и беше плод на сполучлив ин витро опит. Елена го роди, когато бе на 52 години, само че за благополучие всичко с бременността й и бебето се разви обикновено.

Пламен, който е с 11 години по-млад от Йончева, стартира да й поставя рога с Виктория няколко години след появяването на сина им, а Елена отхвърли да търпи това и се разделиха. И до през днешния ден обаче те не са оповестили обществено тази разлъка като някои от познатите им имаха вяра, че са още дружно.

Е, раждането на Виктория и тези фотоси потвърждават противоположното. Да е крепко бебето!

Тагове: Пламен Тодоров Елена Йончева Виктория бебе бременна евродепутатка архитект Сергей Станишев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР