Черни облаци се струпаха над Хари и Меган Маркъл Министерството на

...
Черни облаци се струпаха над Хари и Меган Маркъл
Министерството на
Коментари Харесай

В Калифорния обявиха принц Хари и Меган за мошеници!

Черни облаци се струпаха над Хари и Меган Маркъл

Министерството на правораздаването в Калифорния ги погна и заплаши, че може да глоби организацията им и даже да я изключи от Регистъра.

Новината пристигна, откакто фондацията на Хари и Меган реши да подписа контракт с фондация, която набира средства, с цел да даде опция на младежите в Африка да спортуват.

А това се случи, тъй като благотворителната фондация на херцозите от Съсекс се оказа нередовна и им бе неразрешено да набират средства.

А Хари и Меган бяха оповестени за мошеници. От министерството ги упрекват, че не е предоставила записи от активността на организацията си и не са платили съответните такси.

Британското издания „ Телеграф “ оповестява, че фондацията на Меган Маркъл и  Хари е получила уведомление за просрочие, както и възбрана да харчи или да набира средства, до момента в който не си заплати дължимите такси.

Твърди се, че организацията  не е подава в точния момент данъчната си декларация за 2022 година и обвързваните с нея разноски.

Британското издание пази Меган и Хари, като оповестява, че документите били подадени и чекът изпратен, само че не е дошъл.А екипът на Съсекс не е знаел, че чекът се е изгубил, до момента в който не получил предизвестието за нередовните документи и заплащания.

Само че организацията, която е посочена като „ нарушител “ не е в положително положение и й е неразрешено да прави действия, свързани със събиране и харчене на средства, парират от министерството.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР