Харманли. Кандидатите за евродепутати на ГЕРБ заставаме пред българите със

...
Харманли. Кандидатите за евродепутати на ГЕРБ заставаме пред българите със
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Ева Майдел в Харманли: В ГЕРБ заставаме пред хората с лицата, постиженията и конкретните си идеи, а не само с неизпълними обещания

Харманли. Кандидатите за евродепутати на ГЕРБ заставаме пред българите със своите лица, действителни достижения и съответни хрумвания, а освен с празни и кухи обещания, както съперниците ни. В Българска социалистическа партия не могат да се похвалят с нито един триумф, нито в страната, нито на европейско равнище. Това съобщи претендентът за евродепутат от ГЕРБ Ева Майдел по време на диалог с жители в Харманли, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . " Затова залагат само на обвинявания и гръмки, само че неизпълними обещания. Това няма да усъвършенства живота на хората. Ние в екипа на ГЕРБ в Европарламента постигнахме съответни и измерими триумфи – намалихме цените за телефонните диалози в Европейски Съюз, намалихме банковите такси за преводите в евро, увеличихме средствата за България по еврофондовете, противопоставихме се и ще продължаваме да го вършим на пакета " Макрон ". Направихме по този начин, че България да е четвърта в Европейски Съюз по привлечени вложения по проекта Юнкер ", сподели още тя. В срещите участваха националният представител Митко Полихронов, кметът на община Харманли Мария Киркова, представители на бизнеса от района, търговци. „ Ева Майдел е най-разпознаваемият евродепутат в нашия район, по тази причина визитата ѝ в Харманли не е изненада за никого “, призна депутатът Митко Полихронов. Той акцентира, че бъдещите евродепутати ще бъдат гласът на България в Европа, по тази причина е значимо да изпратим там способени, можещи и работещи хора, каквито са претенденти от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили.
" Имаме и съответни хрумвания по какъв начин можем да продължим в тази посока, с цел да използваме оптимално добре участието на България в Европейски Съюз, с цел да доближи Европа във всяко кътче на страната ", добави Ева Майдел, която има информативен офис в област Хасково и реализира и поддържа редица начинания през годините.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР