Хари Кейн блести с головете си за Англия до момента

...
Хари Кейн блести с головете си за Англия до момента
Коментари Харесай

Лингард е сред недооценените звезди на Мондиала

Хари Кейн свети с головете си за Англия досега на Мондиала, само че има един още доста значим за отбора футболист, чиято изгода сякаш не се прави оценка задоволително. Статистиката няма по какъв начин да лъже, а тя демонстрира, че Джеси Лингард се радва на едни от най-силните си дни. Футболистът на Манчестър Юнайтед е избягал най-дълго разстояние в три от досегашните пет дуела на “трите лъва” - против Колумбия, Швеция и Тунис.

Той се радва на изключителна успеваемост при подаванията - 93,38% от 151 опита, като по този индикатор отстъпва единствено на централните бранители Фил Джоунс и Джон Стоунс, за които по принцип е по-лесно да запишат такова достижение. По принцип Лингард е втори по този индикатор измежду всички халфове на Световното състезание, които са почнали в най-малко три дуела.
d
Джеси е вкарал един гол и е основал три положения за свои съотборници, като едно от тях е било осъществено. Ударите му по посока на вратата са 12, като единственият минус е, че единствено 2 от тях са в очертанията. ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ВИЖТЕ ТУК! Мондиал 2018 1/2 кръг, сряда 11 юли  Хърватия 21:00предстои  Англия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР