Халфът на Арсенал Месут Йозил вече води разговори с клуба

...
Халфът на Арсенал Месут Йозил вече води разговори с клуба
Коментари Харесай

Месут Йозил води преговори с "Арсенал" за нов договор, твърди агентът му

Халфът на " Арсенал " Месут Йозил към този момент води диалози с клуба за своя нов контракт, твърди човек от екипа му. Доктор Екркут Согут, който е сътрудник и част от екипа на плеймейкъра на " артилеристите ". В последните седмици немският национал е свързван с прекосяване в " Манчестър юнайтед ", " Интер " или " Байерн " (Мюнхен), откакто от идващото лято става свободен сътрудник.

Согут обаче счита, че Йозил има предпочитание да остане във Висшата лига и дефинира диалозите с " Арсенал " като позитивни.

" Нашите договаряния с " Арсенал " не престават и мисля, че се движим по един доста позитивен път. Клубът има предпочитание да задържи Месут, а той желае да играе още две или три години във Висшата лига ", сподели Согут.

Халфът мина на " Емиратс " през лятото на 2013 година в рекордна договорка за клуба на стойност 42.5 млн. паунда. В последните месеци обаче Йозил се показва под предстоящото равнище и на няколко пъти изрази раздразнението си от рецензиите към себе си.

Според британската преса обаче поврат може да има, най-много поради финансовата страна на въпроса. " Арсенал " е подготвен да даде на Йозил 330 хиляди паунда на седмица, а никой различен отбор не е податлив да влага сходни средства за футболиста.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР