GSC Game World обявиха, че излизането на S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart

...
GSC Game World обявиха, че излизането на S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart
Коментари Харесай

Отложиха излизането на S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl

GSC Game World оповестиха, че излизането на S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl ще бъде забавено с няколко месеца – вместо в края на април, играта ще направи премиерата си на осми декември. Студиото аргументира своето решение с обстоятелството, че S.T.A.L.K.E.R. 2 се явява най-големия план, по който са работили до момента и завършването му изисква продължителни тествания и довършителни действия.

„Тези спомагателни седем месеци на разработка са нужни, с цел да осъществим нашата визия и да реализираме мечтаното от нас положение на играта“, написаха GSC Game World в обществената мрежа Twitter. „Убедени сме, че създаването би трябвало да отнеме толкоз, колкото е належащо, изключително в тази ситуация с план като този. Решението ни не е елементарно, само че вършим всичко по силите си, с цел да ви поднесем игра, която да отговори на упованията ви“. Те допълват, че ще дават повече информация и видео в идващите няколко месеца.

Продължението на S.T.A.L.K.E.R. има мъчителна и извънредно проблематична разработка, продължаваща към този момент 12 години. Анонсирана през 2010, появяването на S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl беше сложена под въпрос, откакто през 2012 GSC Game World приключи съществуването си. През 2014 обаче, студиото се завърна и четири години по-късно оповестиха, че продължава работата по играта. Геймърите видяха и фрагменти от S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl, където беше оповестено, че играта ще излезе за Xbox Series X|S и Windows, както и в Game Pass.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР