Група сенатори републиканци и демократи внесе законопроект, който според тях

...
Група сенатори републиканци и демократи внесе законопроект, който според тях
Коментари Харесай

Американски сенатори внесоха законопроект за нови санкции срещу Русия

Група сенатори републиканци и демократи внесе законопроект, който съгласно тях ще увеличи натиска над Русия в отговор на намесата на Москва в изборите в Съединени американски щати, както и поради активността й в Сирия и експанзията й в Крим, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Ройтерс.

"Сегашният режим на наказания не съумя да откаже Русия да се меси в наближаващите междинни избори тази година. Целта ни е да променим статуквото и да наложим смазващи наказания и други ограничения против Путинова Русия, до момента в който Путин не престане да се меси в изборния развой в Съединени американски щати, не спре хакерските атаки над инфраструктура в Съединени американски щати, не изведе Русия от Украйна и не приключи напъните да основава безпорядък в Сирия ", сподели сенаторът републиканец Линдзи Греъм.

Сенаторът демократ Боб Менендес съобщи, че администрацията на Тръмп не се е съобразила изцяло с към този момент признатите предишното лято наказания против Русия. "Този законопроект е идната стъпка по оказване на напън над Кремъл и израз на безапелационното наказание от страна на Конгреса на Съединени американски щати, с цел да разбере най-сетне Путин, че Съединени американски щати повече няма да търпят държанието му ", сподели той. В законопроекта са включени ограничавания на нови транзакции с съветски държавни облигации, енергийни планове импорт на съветски уран и нови наказания против съветски политици и олигарси.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР