Група от шестима яки момчета охраняваха партийния клуб на БСП

...
Група от шестима яки момчета охраняваха партийния клуб на БСП
Коментари Харесай

Депутатът Иван Петков – Бебето с мускулеста охрана на конференция на БСП в район „Източен“-Пловдив

Група от шестима яки момчета охраняваха партийния клуб на Българска социалистическа партия – р-н " Източен " -Пловдив, до момента в който течеше отчетно-изборната конференция на структурата. Гледката изуми насядалите в кафенето пловдивчани, които си спомниха с паника неспокойствието през 90-те години.

Оказа се, че облечените в черно мускулести мъже съпровождат пловдивския народен представител Иван Петков – Бебето. Очевидци описват, че те застанали на входа на клуба, когато от вътрешната страна се чули крясъци и викове, само че не посмели да влязат. Малко по-късно им било казано да се отстранят от входа, тъй като правели усещане на минувачите и те се настанили на най-близката маса в кафенето. След края на съвещанието станали и си взели сбогом с депутата, а той им благодарил за помощта. Така очевидци разчитат жеста на здрависване, с който Бебето изпратил всеки черноризец от внушителната група.

Бебето няма причина да се движи с защита – нито е значим държавен фактор, нито сполучлив предприемач, та животът му да е заплашен. Според делегати на конференцията тази проява е била ориентирана към сваленото от Нинова управление. Вероятно пловдивският народен представител се е надявал, че групата ще „ респектира “ критиците и те няма да издигнат тематиката за присъединяване на Българска социалистическа партия в дясно и антируско ръководство, в държавно управление, което изнася оръжие за Украйна, предава идеята „ Македония “ и гони 70 съветски дипломатически чиновници. Очевидно обаче остарелият метод от 90-те години на Бебето не е подействал, тъй като от кафенето се чувало, че вътре дебатите са на висок остър звук.

А всичко това се развивало пред очите на организационния секретар Борислав Гуцанов.

Реформата „ Нинова “: 72-годишен пенсионер сменя IT- експерт в БСП-Пловдив, р-н – Източен.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР