Четирима са откарани в болница и един водач е задържан

...
Четирима са откарани в болница и един водач е задържан
Коментари Харесай

Четирима са в болница след верижна катастрофа с три коли в Кърджалийско

Четирима са откарани в болница и един лидер е арестуван след злополука сред три коли по основния път в региона на село Върхари , област Кърджали. Това оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Вчера към 8.45 ч. 24-годишен водач с лек автомобил " БМВ " при прибиране в своята пътна лента е блъснал движещ се пред него " Фолксваген ", който в резултат на удара навлязъл в насрещната лента и се блъснал в " Мерцедес ".

45-годишната лидерка на " Фолксваген ", двете пътуващи с нея девойки на 7 и 17, както и 13-годишен в колата " Мерцедес " са превозени от екипи на Центъра за незабавна помощ в кърджалийската болница. Трима от тях са настанени за лекуване, а малолетното момиче е било превозено в пловдивска клиника.

Движението в региона за няколко часа е било пренасочвано през Момчилград и село Градинка. Извършен е оглед от дежурен екип от РУ-Момчилград. Тестовете за алкохол и опиати на водачите са негативни. Установено е, че лекият автомобил " БМВ " е със служебно прекъсната регистрация на съображение чл.143, ал.10 от ЗДвП поради липса на годна застраховка " Гражданска отговорност ". Водачът му е арестуван за период до 24 часа.

Група на " Охранителна полиция " и проверяващ служител на реда не престават работата по случая.
 Катастрофа затвори тунел
Катастрофа затвори тунел " Люлин "

Няма информация за тежко пострадали
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР