Григор Димитров и Новак Джокович многократно са засвидетелствали приятелските си

...
Григор Димитров и Новак Джокович многократно са засвидетелствали приятелските си
Коментари Харесай

Григор към Джокович: Съвсем скоро ще се съберем отново

Григор Димитров и Новак Джокович неведнъж са засвидетелствали другарските си връзки през годините, а напълно неотдавна двамата бяха и съотборници. Това се случи на демонстративната отборна конкуренция World Tennis Championships, която се организира в Дубай в края на декември. Там те бяха част от тим The Falcons ( " Соколите " ), като с изключение на тях в отбора влизаха Паула Бадоса и Арина Сабаленка.

Сърбинът към този момент от седмица се намира в Аделаида, където ще се включи в АТР 250 конкуренцията, предшестваща Откритото състезание на Австралия. Там е и Сабаленка, която пък, от своя страна, ще вземе присъединяване в шампионата при дамите, провеждащ се в същия град. Така двамата досегашни съотборници се засякоха в тенис комплекса изцяло инцидентно и не можаха да скрият своите усмивки при срещата си.

Снимките от тяхната прегръдка бързо добиха известност в обществените мрежи и през днешния ден даже самият Джокович ги разгласява, добавяйки като надпис: " Григор, Паула, къде сте вие в тази прегръдка? ". Впоследствие въпросните фрагменти бяха споделени от Димитров, който отвърна: " Съвсем скоро ще се съберем още веднъж ". 

Дали нашето момче засяга скорошна среща в Мелбърн, където на 16 януари започва Аустрелиън Оупън, или пък четиримата някогашни съотборници имат по-специални проекти, следва да разберем.



Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР