Градското придвижване с малкото дете има своите специфики - както

...
Градското придвижване с малкото дете има своите специфики - както
Коментари Харесай

Лятна количка ZIZITO Luka – безопасност и мобилност в градска среда

Градското напредване с дребното дете има своите специфики - както във връзка с сигурността на самото дете, по този начин и във връзка с удобството и подвижността на неговите родители.

В този ред на мисли, можем да се запитаме какво в действителност би трябвало да съставлява една лятна количка, съвършено пригодена за особеностите на градската среда? Швейцарската марка ZIZITO не просто дава отговор на този въпрос, а материализира своята теза под формата на съвършения артикул -, проектирана особено за потребностите на фамилиите, които всекидневно се сблъскват с провокациите на града.

Какво съставлява моделът и какво го отличава от всички останали конкурентни артикули? Разказваме в резюме в идващите редове.

Лекота и подвижност

Преди всичко, ZIZITO Luka има съвършено съобразни тегло и размери, които разрешават безпроблемно прекосяване през най-често срещаните градски трудности – високи тротоари, стълби, подлези, рампи, асансьори, градски превоз и така нататък Минималистичната структура от алуминий и двойните гуми от лека EVA пяна разрешават елементарно покачване на количката и преместване през пейзажа, когато естественият ход се окаже неосъществим.

Нещо повече – тук лекотата надалеч не идва за сметка на стабилността, а в противен случай. Количката залага на хармонично систематизиране на тежестта и подсигурява съвършен баланс, даже и през проблематични сектори с голям брой неравности.

Перфектна сигурност

Лятната количка ZIZITO Luka има. Документът се издава в резултат на подробно лабораторно тестване както на употребяваните материали, по този начин и на държанието на количката в разнообразни рискови обстановки.

Моделът е съгласуван с потребностите на децата над шестмесечна възраст и с възможно оптимално тегло до 15 кг. Той има сигурен 5-точков защитен колан, система за едноточково блокиране на задните колела и преносим защитен ръб, който се отстранява и почиства бързо и елементарно.

Функциите са интуитивни, лесни за ръководство и 100% надеждни. По този метод, сигурността на детето идва без потребност от специфична подготовка и спомагателни старания от страна на родителя. Достатъчно е само да прочетете инструкциите за приложимост и да се придържате към тях.

Практичност

Както дизайнът, по този начин и спомагателните екстри на модела са замислени по този начин, че да бъдат на първо място комфортни, универсални и практични. По тази линия, можем да подчертаем следните преимущества на ZIZITO Luka:
Удобен панер за предпазване на багаж с огромна вместимост;Многоточково контролиране на опората за гърба;Допълнителна подложка за краката на детето;Подвижен сенник за отбрана от директни слънчеви лъчи;Проветриви и лесни за поддръжка текстилни детайли.
Количката идва в три унисекс цветови решения, а точно: класическо черно, сиво с камуфлажни детайли и черно с камуфлажни детайли. Стиловата повсеместност разрешава развъждането на няколко следващи деца, без значение от евентуални разлики в пола и възрастта.

Справедлива цена

Подобно на всички останали артикули на швейцарския бранд, лятната количка за деца ZIZITO Luka предлага удивително съответствие сред последна цена и качество на осъществяването.

Или другояче казано: количката попада в междинния към невисок ценови клас, като по едно и също време с това залага на най-високите стандарти в промишлеността. Когато се употребява по предопределение и в сходство с предписанията на производителя, тя е дълготрайна инвестиция с цялостна гаранция и нулеви разноски за настояща поддръжка.

Защото ZIZITO залага на една елементарна, само че гениална философия: сигурността на детето и удобството на неговите родители не са разкош, а първостепенна нужда, която следва да бъде елементарно налична и поднесена с грижа, внимание, отговорност и обич.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР