Готови ли сте да се откъснете от тревогите и скучното

...
Готови ли сте да се откъснете от тревогите и скучното
Коментари Харесай

Пролетен Фестивал “Флора Варна” за втори път в Морската столица | Не пропускайте възможността да представите своите био продукти, ръчно правени изделия и цветя

Готови ли сте да се откъснете от паниките и скучното всекидневие? Имаме страхотни вести за вас! За втора поредна година фестивалът на цветята и ръчно правените хубости “Флора Варна ” ще радва гостите и жителите на Морската столица.

Фестивалът ще се организира от 20.05 до 30.05 в центъра на Варна от входа на хотел Черно море до Фестивалният и Конгресен център и ще е отворен всеки ден от 10:00 ч. до 20:00 ч. Мероприятието е инициирано от уредниците на към този момент добре познатия Арт Фестивал „ Сръчко ”.
В тазгодишното издание на “Флора Варна ” присъединяване ще вземат флористи, търговци на цветя, производители на био мед и етерични масла, художници, занаятчии изработващи бижута, играчки и още доста други. Очаква се още по-голямо многообразие на цветя и други хубости спрямо миналогодишния фест.

Ако желаете да се потопите в магията на пролетта и да станете част от това неповторимо за Варна събитие, към момента имате опция да го извършите. Свържете се с уредниците на “Флора Варна ” на телефон 0896231484 или на адрес и се запишете за присъединяване. Не чакайте до последният миг, има единствено броени свободни места.

Не пропускайте опцията да визиите своите био артикули, ръчно правени произведения и цветя.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР