Създателят на ChatGPT OpenAI заяви в понеделник, че ще пусне

...
Създателят на ChatGPT OpenAI заяви в понеделник, че ще пусне
Коментари Харесай

OpenAI разкри нов AI модел

Създателят на ChatGPT OpenAI съобщи в понеделник, че ще пусне нов AI модел, наименуван GPT-4o, кадърен на реален гласов диалог и кадърен да взаимодейства сред текст и изображение, последният му ход да остане напред в конкуренцията за доминиране на нововъзникваща технология.

Новите аудио благоприятни условия разрешават на потребителите да приказват с ChatGPT и да получават отговори в действително време без закъснение, както и да прекъсват ChatGPT, до момента в който приказва, и двете отличителни белези на реалистични диалози, които AI гласовите асистенти намират за предизвикателство, демонстрираха откривателите на OpenAI на събитие онлайн.

„ Чувствам се като изкуствен интелект от филмите... Говоренето с компютър в никакъв случай не е било естествено за мен; в този момент е по този начин “, написа изпълнителният шеф на OpenAI Сам Алтман в обява в блог.

Подкрепен от Microsoft OpenAI е изправен пред възходяща конкуренция и напън да разшири потребителската база на ChatGPT, неговия известен чатбот артикул, който удиви света със способността си да основава човешко документално наличие и първокачествен софтуерен код.

На събитието онлайн откривателите на OpenAI демонстрираха новите благоприятни условия на гласовия помощник на ChatGPT. В една проява ChatGPT употребява своята визия и гласови благоприятни условия, с цел да приказва с откривател посредством решение на математическо уравнение върху лист хартия.

В друга проява откривателите демонстрираха опцията на модела за езиков превод в действително време.

Демонстрациите на OpenAI граничеха с научната фантастика, като ChatGPT и неговият събеседник в един миг започнаха кокетни закачки. Изследователят на OpenAI сподели на чатбота, че е в ужасно въодушевление, тъй като показва „ какъв брой е потребен и необикновен “.

ChatGPT отговори: „ О, стой! Караш ме да се изчервявам! “

Главният софтуерен шеф на OpenAI, Мира Мурати, сподели на събитието, че новият модел ще се предлага гратис, тъй като е по-рентабилен от предходните модели на компанията. Платените консуматори на GPT-4o ще имат по-големи ограничавания на потенциала от безплатните консуматори на компанията, сподели тя. Моделът GPT-4o ще бъде разполагаем в ChatGPT през идващите няколко седмици, сподели компанията.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР