Гордо лансирани като А-отбора на България“, управляващите показаха и доказаха

...
Гордо лансирани като А-отбора на България“, управляващите показаха и доказаха
Коментари Харесай

Цеков: Капацитетът на „А-отбора на България“ едва стига за резерви в селско отборче

„ Гордо стартирани като „ А-отбора на България “, ръководещите демонстрираха и потвърдиха на дело, че потенциалът им едвам стига за аварийна пейка в някое аматьорско селско отборче. „ Избрани “ с машините за гласоподаване, изобретени, с цел да обезпечават дежурното преизбиране на Мадуро във Венецуела, и блъснали историческото дъно на изборната интензивност, върху държавното кормило се накачулиха четири партийни котерии, изразяващи ползите на оскъдна част от обществото.

Котерии, които нямат нищо общо между тях, с изключение на неистовата жадност за власт, а някои – и за обир. Комунисти се прегърнаха с антикомунисти, патриоти – с космополити, русофили – с русофоби и НАТО-вци с анти-НАТО-вци. Всяка котерия огради плячкосаната част от държавната трапеза и стартира да употребява настървено държавните запаси. Шуробаджанащината и клиентелизмът са в нечуван разцвет. Държавният дълг пораства към небесата всекидневно. Застоят и упадъкът са повсеместни и незапомнени от времената на злополучния БСП-лидер и министър председател Жан Виденов.

Държавността загнива, а Парламентът от ден на ден наподобява на вмирисана на остаряла яхния крайпътна механа, в която няколко шумни компании от квартални пияндета се наливат с пърцуца, псуват и понякога се сбиват. После стават, поотупват си облеклата и демонстрират по един междинен пръст на близките. Това им е „ смяната “.

От Facebook на юриста Борислав Цеков
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР