Община Благоевградорганизираобществено обсъжданена визия за развитиетона Зоопарка на29 май от

...
Община Благоевградорганизираобществено обсъжданена визия за развитиетона Зоопарка на29 май от
Коментари Харесай

Община Благоевград организира обществено обсъждане за бъдещето на Зоопарка

Община Благоевградорганизираобществено обсъжданена визия за развитиетона Зоопарка на29 май от 18:00 ч. в зала „ 22 септември “.

Целта на разискването е благоевградчани да се срещнат и да дадат желанията си за единотдватаварианта за развиването на зоологическата градина, създадени по поръчка на община Благоевград. Те ще бъдат показани от създателите на разработките иот кмета Методи Байкушев.

Общественото разискване е в осъществяване на уговорката на управлението на община Благоевград да се допитва дообщественосттапо значими за развиването на Благоевград въпроси, какъвто е този за бъдещето на едно от обичаните места на децата - Зоопарка.

След избора на визията за бъдещето на зоологическата градина, ще бъдат финализиранаразработенатаСтратегия за постигането на дефинираните цели и постигането на нов, актуален образ на Зоопарка.

Припомняме, чеОбщина Благоевград завоюва план за финансиране наизготвянетона тактика за развиване на зоологическата градина, с която да си осигуривъзможностда кандидатства за финансиранецялостенремонт и реорганизация на зоопарка в регионалния център по Програма „ Околна среда “2021 -2027 година

Жителите на Благоевград ще имат опция да подават своите оферти и хрумвания за развиване на Зоопарка до 05.06.2024 година на имейл:или на място в деловодството на Община Благоевград.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР