Политиката ни спрямо съседите няма да бъде подчинена на самоунижение

...
Политиката ни спрямо съседите няма да бъде подчинена на самоунижение
Коментари Харесай

Мицкоски: Политиката ни спрямо съседите няма да бъде подчинена на самоунижение

„ Политиката ни по отношение на съседите няма да бъде подчинена на угодничество и примирение “, съобщи водачът на ВМРО-ДПМНЕ и евентуален предстоящ министър председател на Северна Македония Християн Мицкоски, представен от БГНЕС.

„ Що се отнася до съседите, ние ще водим кардинална политика, политика, която ще се основава на причини и обстоятелства. Готови сме да аргументираме позициите си, подготвени сме да работим дружно със съседите си, да градим мостове. Призовавам нашите съседи към взаимна работа, към братска работа, тъй като съседът е този, който е даден от Бога, и ние би трябвало да работим дружно, не би трябвало да разрушаваме мостовете. Очакваме нашите съседи да почитат нашето отношение, тъй като положителните съседски връзки са двупосочна улица. Те няма да видят от нас онази политика, която са виждали до момента, това беше политика на угодничество, политика на примирение, политика на коленичене, а въпреки това - разрушение и плячкосване на личната им страна, нито ще видят политика на ненужно раздразнение, непотребна експанзия, преименуване на автомагистрали, летища, монументи и т.н “, сподели Мицкоски.

Лидерът на ВМРО-ДПМНЕ акцентира, че бъдещето държавно управление на РСМ ще води кардинална политика, която ще включва работа по промени, битка с престъпността и корупцията и стопански разцвет.

„ Това, което всички жители на нашата татковина желаят, е стопански разцвет, по-добра стопанска система и по-добър живот “, добави той.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР