Ако това е, както се очаква, последното Открито първенство на

...
Ако това е, както се очаква, последното Открито първенство на
Коментари Харесай

Ако това е последното Открито първенство на Франция на Рафаел Надал, то трябва да е подобно на последното Открито първенство на Франция на Серина Уилямс

Ако това е, както се чака, последното Открито състезание на Рафаел Надал, то ще бъде едно от всички – 37-годишният - в това число остарял испанец — сигурно ще си спомня ясно.

Без значение какъв брой здрав може да е индивидът, който всички назовават ​​„ Рафа “. Колкото и да продължи престоят му в скобата. Без значение дали по някакъв метод ще добави още една купа на Ролан Гарос към рекордните 14, които има.

Разказвач: Дори Надал не има вяра в действителност, че това е допустимо. Всъщност от сряда сутринта той не беше оповестил несъмнено дали ще бъде на терена, макар че се появи на място, с цел да тренира.

„ Не съм негативен “, изясни той. „ Просто съм реалист. “

Припомнете си единствено преди няколко години за сбогуването на Серина Уилямс на Откритото състезание на Съединени американски щати. Това е тип атмосфера и боготворене, които евентуално ще бъдат на показ, когато Надал размахва ракета или просто се разхожда из компактните стадиони за шампионати от Големия шлем в югозападната част на Париж, където шампионатът н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР