Горд съм с вас. За нас е гордост да имаме

...
Горд съм с вас. За нас е гордост да имаме
Коментари Харесай

Бойко Борисов към Стойка Кръстева: Ама ти как ги наби по български, много съм щастлив

Горд съм с вас. За нас е горделивост да имаме такива спортисти. Да имаш подобен треньор и семейство е злата работа. Огромно наслаждение да се докоснем до това злато, да си дойдеш с това е огромна работа. Това сподели някогашният министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с боксьорката Стойка Кръстева, която завоюва златен орден на Олимпиадата в Токио.

" Не можеше в София да няма спортна зала, ние оправихме и " Арената ", " Христо Ботев ", " Фестивална ", " Триадица ", " Локомотив ". Пловдив нямаше зала, Русе нямаше, Варна щеше да падне, Шумен, на всички места построихме, мога да изреждам половин час. Даже признателност никаква, просто сме си свършили добре работата ", разяснява Борисов.

" Направили сме нови и нови игрища и зали, в този момент мога да чакам единствено от новите да създадат повече, сподели Борисов.

Треньорът на Кръстева Борис Георгиев изясни за строгите ограничения в Япония по време на олимпиадата и че всеки ден са правили антигенни проби на състезателите. По думите му " ограниченията са били убийствени ".

" България беше най-либерална и с най-хубаво отношение към хората ", разяснява Кръстева.

" Това, че новите стопираха имунизацията, унищожават имунизациите, вкарват ни в четвърта вълна безусловно неподготвени. Не обясниха, че при имунизацията отново можеш да се разболееш, само че минаваш по-леко. В Англия доста хора са имунизирани и умрелите са малко и хората в лечебните заведения са малко. А ние с толкоз малко в този момент ги слушам, че желаят отново да затварят на 30% фитнеси, театри...плюс мигрантската вълна, която не могат да ръководят, тъй като нямат нито външните, нито вътрешните запаси и контакти. Аз се борех с Брюксел всеки ден да върви съглашението с Турция, тъй като тя пазеше нас като буфер. Те взеха решение на Ердоган да му търсят недостатъци. Като виждам по малкия екран заран, това доста ме тормози, разяснява Борисов.

Толкова медали злати и то в рецесия. Те не знаят по какъв начин ви готвехме и какви изключения правехме, с цел да не ви разрушим олимпийския цикъл, сподели водачът на ГЕРБ.

Ама ти по какъв начин ги наби американци, китайци, японци, руснаци -ти ги кара по домова книга до края, по български, доста съм благополучен и щастлив, обърна се той към боксьорката. Като състезател ми се просълзяват очите да го докопаш това злато. Да си пръв в света. Ние за каратистите и това, което Ивет направи е луксозно. Шапка й смъквам. От гимнастичките чакаме всичко, те постоянно са на върха, отлично и на тях. Порадвайте се на триумфите и още веднъж на работа ", уточни Бойко Борисов.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/5946173328757512
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР