Голямата дъщеря на футболната легенда Христо Стоичков - Мика, отново

...
Голямата дъщеря на футболната легенда Христо Стоичков - Мика, отново
Коментари Харесай

Щерката на Стоичков му доведе разведен зет

Голямата щерка на футболната легенда Христо Стоичков - Мика, още веднъж се носи на крилете на любовта. С избраника ѝ Мартин Трайков са дружно от няколко месеца, само че криеха връзката си от поверие. Отскоро обаче започнаха да пускат свои общи фотоси в обществените мрежи от пътуванията си у нас и в чужбина.





Мартин е проектант по обучение и специалност и е с две години по-млад от Стоичкова. Любопитна детайлност е, че има наследник възпитаник и е разведен с майката на детето си. Мика е на 35 години, а възлюбеният й е на 33, само че са представители на еднакъв зодиакален знак - Рак. Мика също има дъщеричка Миа, която е на 7 и от тази есен е първокласничка в елитно частно столично школо. Двамата към този момент били срещнали децата си и живеели през множеството време в голяма първокласна къща в полите на Витоша дружно. Само няколко месеца преди да се залюби с Мартин, Мика имаше връзка с различен столичен паралия - Йордан Георгиев. Съсобственикът на рекламна организация беше с 10 години по-млад от нея. Зад гърба си огромната дъщеря на Стоичков има и един несполучлив брак с Айкут Рамадан, още веднъж по-млад я от нея, с който се разведе през 2019 година

Двамата си споделиха заветното „ да “ в доста стеснен кръг на 22 юли 2016 година в Съединени американски щати. Мястото, което младоженците избраха, беше разкош ризорт в Маями, Флорида, където Мика и Айки, както го назовават околните, живееха. Само няколко месеца по-късно двамата станаха родители на Миа и възнамеряваха второ сватбено празненство в България на езерото в Правец, което по този начин и не се състоя. Айкут е българин от турски генезис. Семейството му е родом от Шумен и емигрира в Съединени американски щати когато той е още дете. Той се среща с футболната дъщеря не на родна земя, а в Маями. В ролята на сватовник влиза татко й Христо. Щастието им обаче не търпя дълго и двамата най-неочаквано се разделиха единствено три години след сватбата, а Мика се завърна у нас, където върти собствен бизнес и се занимава с произвеждане на водка.

В чужбина обаче продължава да живее по-малката ѝ сестра Христина, която също претърпя много любовни несполуки. Най-скандалната от тях е бракът й с хърватския тенисист Лука Белич, с който бяха семейство в продължение единствено на 3 години, а след развода той оплю дъщерята на Камата в сръбския „ Биг брат “. Хърватинът и дребната дъщеря на Стоичков се ожениха на тузарска женитба в Правец през 2016 година След това заживяха дружно в Щатите до разпада на брака им. Подозренията са, че разривът е пристигнал поради невярност от страна на Лука Белич. Двамата нямат общи наследници и Христина към момента не е станала майка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР