Джо Уикс беше осъден от потребителите на социалните медии, след

...
Джо Уикс беше осъден от потребителите на социалните медии, след
Коментари Харесай

Джо Уикс се разкритикува заради „притеснителното“ видео на дъщеря си, на 5, използваща огромен нож

Джо Уикс беше наказан от потребителите на обществените медии, откакто фитнес гуруто показа видео на петгодишната му щерка, употребяваща голям изострен нож.

В събота 38-годишната фитнес звезда отиде в Instagram, с цел да показа видео на щерка си Инди, показваща готварските си умения в кухнята, до момента в който пържи пържола напълно сама, като потвърди, че следва готварския опит на известния й татко.

Инди, която е най-голямото дете на Джо, беше забелязана да слага месото върху цвъртящ тиган, преди да го обърне. След това тя смъкна пържолата от котлона и стартира да нарязва рибата на дребни части с изострен нож, до момента в който татко й наблюдаваше.

Инди направи всичко за готвене сама, като татко й й помагаше единствено посредством устни указания. Във видеото Джо може да бъде чут да споделя: " Това е същински изострен японски нож. " След като показа клипа в своя Instagram, Джо раздели почитателите си, защото някои похвалиха фитнес гуруто, че е научил щерка си да готви и да поеме контрола в кухнята на толкоз млада...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР