Живко Коцев, който беше отстранен като главен секретар на МВР,

...
Живко Коцев, който беше отстранен като главен секретар на МВР,
Коментари Харесай

Живко Коцев си посадил коса от дупето, Ярата плаща

Живко Коцев, който беше отхвърлен като основен секретар на Министерство на вътрешните работи, се оказа непосредствен с един от огромните контрабандисти у нас Марин Димитров – Ярата. Последният си е плащал налог „ успокоение ” със скъпи дарове, в това число и присадената коса на ченгето, написа най-тиражният столичен седмичник " Уикенд ".

Всеизвестен е швейцарският часовник „ Хубло Биг Бен ”, който му е връчил персонално. Освен него има още две златни запалки, всяка от които е на стойност 10 000 лева, както и химикалка „ Мохамед Али ”, оценена на 7500 лева

Най-ексцентричният подарък обаче е различен. Той е изработен в швейцарска клиника и за него са платени 12 000 франка. Става въпрос за присаждане на коса. Ярата е платеил на Коцев интервенцията и всички странични разходи. Така сумата е набъбнала до 20 000 лева

Интересното е, че космите за косата са взети от ръцете и... задните елементи на Живко.  Това значи, че сега той се разхожда с брутално нелепа коса. Ако дамите, които са интимни с него, знаеха от кое място идва косата му, надали биха го докоснали. Нелепа като цяло се оказа и кариерата му в Министерство на вътрешните работи.

Клиниката, в която са го унизили с коса от задните му елементи, е същата, в която Николина Ангелкова си „ клъцна ” носа преди няколко години. Най-вероятно Коцев е разбрал точно от нея за тази болница, само че да му изложат срамните косми на показ си е живо оскърбление.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР