Новият служебен министър на туризма Евтим Милошев е дипломиран архитект,

...
Новият служебен министър на туризма Евтим Милошев е дипломиран архитект,
Коментари Харесай

Изневяра с министър Милошев разделила Рачков и Христина

Новият длъжностен министър на туризма Евтим Милошев е квалифициран проектант, само че малкия екран е неговата пристрастеност и точно тя го среща с дамата на живота му Христина. Любовната им история обаче също е почтена за екранизация, тъй като се заражда в изискванията на трагичен любовен триъгълник, в който третото лице е не какъв да е, а комедиант №1 на републиката – Димитър Рачков.

Христина Апостолова е известна сценаристка и първа огромна и сериозна обич на артиста. Двамата се срещат около ВИТИЗ и стават родители на наследник Димитър-младши преди тъкмо 18 години. Никога не подписват брак. Живеят щастливо на фамилни начала до заветната 2007 година, когато идилията им е разрушена. Тогава Христина отпътува да снима приключенското предаване „ Сървайвър “ като част от екипа сценаристи. Тогава продуцент е Евтим Милошев.

Двамата се сближават по време на престоя си в Панама, тъй като малко преди този момент Милошев претърпява тежък миг, като изгубва извънредно непосредствен човек в България. Тя го утешава и стартират да прекарват дълги часове в среднощни диалози, по време на които искрата посред им се разпалва. Докато са на другия завършек на света, Христина крие от всички, че към този момент е влюбена в Милошев. Той от своя страна бил наясно, че тя е обвързана с Димитър Рачков и имат малко дете. Връщайки се в България, двамата били изправени пред сложен избор – или да загърбят тръпката, или Христина да напусне артиста. Тя е споделяла, че не ѝ било по никакъв начин елементарно да признае за аферата си пред Рачков и точно тя да постави точката на техния фамилен живот.



Митко и Христина бяха огромна обич

„ В Евтим обаче открих човек, с който, даже и да мълчиш, това не ти основава дискомфорт, просто ти е добре “, оправда избора си сред двамата сценаристката. Рачков не реагирал напълно добре първоначално след тежкото самопризнание, само че след това се окопитил и не се стигнало до никакви драми. Позволил Христина да вземе сина им със себе си, като се уговорили да споделят грижите за него, без да се стига до съдилища и грозни подиуми. Пет години по-късно тя ражда наследник Петър от Милошев. И двамата с по-големия му брат Митко-младши се трансфораха в тв звезди, откакто се снимаха в сериала „ Откраднат живот “, продуциран от Милошев, чийто сценарист е майка им.

„ Тя е страховит човек, който доста обичам. И единствените разногласия, които съм имал с нея, все са били свързани с креативния развой. Работата е и жилото, и медът в нашия живот “, споделя Евтим. Наскоро тримата с Рачков даже се събраха дружно поради нов план – сериал за Българска национална телевизия, в който комикът играе себе си. Към днешна дата са обърнали драмите от предишното на подбив и не се тормозят да признават, че са баджанаци. Присъстват на всичките си персонални мотиви, огромните празници също означават дружно, написа " Ретро ".

След разлъката с Христина Рачков съвсем незабавно се залюбва с Мария Игнатова, с която афишират сензационната си връзка през 2009 година Двамата изкараха дружно 8 години, като даже бяха сгодени. През 2017 година сложиха завършек на любовта си. Актьорът известно време живя с младата плеймейтка Анита, а Игнатова се омъжи за журналиста Ивайло Нойзи Цветков. В момента Рачков твърди, че е ерген, въпреки нонстоп да го спрягат с разнообразни хубавици.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР