Жена беше откарана по спешност в болница малко след публикуване

...
Жена беше откарана по спешност в болница малко след публикуване
Коментари Харесай

Жена беше откарана по спешност в болница, след като потребителите на социалните медии забелязаха стряскащи детайли в „леко интересна“ снимка

Жена беше откарана по неотложност в болница малко след издание на фотография в обществените медии, до момента в който други консуматори я приканиха да се прегледа бързо.

Потребител на Reddit, наименуван " Nerdlifegirl ", показа фотография във конгрес, наименуван " Mildly Interesting ", показваща, че нейните зеници са с разнообразни размери. Изображението беше забелязано от хиляди хора на уеб страницата и мнозина изглеждаха загрижени, че дамата може да има сериозен здравословен проблем.

Някой предизвести, че това може да е симптом на инсулт или проблем с ретината, зараза или неврологичен проблем. Мнозина споделиха на потребителя на Reddit да отиде неотложно в болничното заведение, с цел да изключи възможен сериозен здравословен проблем.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: „ Практичните смешки на приятелката ми ме вършат вманиачен – би трябвало да я зарежа “

Човек написа: „ Може да имате медицински проблем, на който би трябвало да се обърне внимание. “ Един добави: „ Нееднаквият размер на зеницата може да значи пострадване на главата, тумори или инфекци...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР